Fredagstapas fra det spanske: Åbne regninger at betale i Granada


Granada CF - Real Betis (kampstart fredag 20.45)
(draw-no-bet) 1, 33 units
Odds 2.02

Granada kæmper for at holde kontakt til holdene over stregen, og det er hjemmekampene, der gør, at de trods alt stadig har en vis livline. De har kun ét nederlag i de seneste syv hjemmekampe og har blandt andet vundet over Sevilla og Las Palmas i den serie.

Betis er uden sejr i fire kampe. Sevilla-klubben har scoret ét mål i disse fire og har tabt fem udekampe i træk samt syv af de seneste otte på fremmed grund. De kommer desuden noget svækket til Granada.

Betis har kun vundet én af de seneste 13 kampe, hvor Joaquín har manglet.

Det skulle være sikkert, at Joaquín sidder ude, og Betis har kun vundet én af de seneste 13 kampe, hvor han har manglet. Desuden har gæsterne både Ceballos og Pezzella i karantæne. 

Det er måske lige en tand for mange fravær, når man i forvejen ikke just er noget monster på udebane. Jeg tør ikke udelade krydset, når nu Betis har tre uafgjorte i træk, men de har en 2-0-8-statistik på udebane indtil nu i denne sæson, hvorfor jeg finder større værdi i draw-no-bet på 1-tallet frem for et 1X-spil, der giver odds 1.52.

Fik du lyttet til tredje udgave af vores betting-podcast, Spillefuglene?

Over 5.5 kort, 39 units
Odds 1.74

Granada har et snit på 2,4 gule kort pr. hjemmekamp, og Betis et snit på 2,56 på udebane i La Liga, og så har begge fået tre udvisninger undervejs i sæsonen.

Det gør dem ikke til ligaens største bisser, men der sker åbenbart et eller andet, når de mødes. I den omvendte kamp i september blev der uddelt imponerende 11 gule kort samt ét rødt til hver!

Utroligt nok var det færre end gangen før, hvor der blev stukket 12 gule kort samt ét rødt til hver ud. Gad vide om der er et par åbne regninger, som mangler at blive afregnet? Rødt til odds 3.10 kunne også overvejes.

Granada over 4.5 hjørnespark, 43 units
Odds 1.56
Betis under 4.5 hjørnespark, 39 units
Odds 1.74

Real Betis har kun én gang i sæsonens 10 udekampe været over fire hjørnespark. Granada har været over fire i syv af deres 10 hjemmekampe.