Fredagstapas fra det spanske: Kortfest i hård andalusisk overlevelseskamp


Sevilla - Granada (kampstart fredag 21.00)
(asian handicap +2.5) 2, 25 units
Odds 1.75

Over 5.5 kort, 20 units
Odds 1.90

Uche Agbo får kort, 20 units
Odds 2.00

Tony Adams slap ikke så heldigt fra kampen mod Celta i sidste uge, og spørgsmålet er vel, om den tidligere Arsenal-kaptajn nu også var lige, hvad Granada stod og havde behov for. Men lad nu tvivlen komme manden til gode lidt endnu, for kan spillerne ikke selv sætte sig op til dette andalusiske drama, har de heller ikke fortjent deres plads i La Liga.

Granada har ikke vundet en udekamp, siden de i sidste sæson vandt 4-1 hos Sevilla.

Granada har syv point til redning, hvilket trods alt ikke er umuligt, men det hjælper selvfølgelig ikke, at de endnu ikke har taget en eneste sejr på udebane. Faktisk har de ikke vundet en udekamp, siden de i sidste sæson vandt 4-1 hos netop Sevilla! Det sker næppe igen, men som sagt: Er de ikke klar til at losse værterne gule og grønne, har Adams ikke formået at få sine budskaber ud.

Sevilla virker ramt på selvtilliden; de har kun én sejr i otte kampe og har ikke vundet en kamp med tre mål eller mere siden 7. januar, hvor de var i topform. I tre af deres seneste fire kampe scorede de ikke engang, hvilket må siges at være usædvanligt. Er de ved at løbe tør for kræfter i Sampaolis højoktan-fodbold?

Der var syv kort i sæsonens første møde mellem de to lokalrivaler.

Granada vandt den omvendte kamp mod Sevilla, og jeg vover pelsen på, at de kan begrænse et eventuelt nederlag fredag aften. Ovennævnte spil er reelt det samme som en føring på 3-0, men spiller du den på almindelig handicap, får du odds 1.66. Vælger du ovennævnte version, giver det odds 1.75.

Der var syv kort i sæsonens første møde mellem de to lokalrivaler, og der er ikke ligefrem nogen af dem, der spiller med fløjlshandsker. Sevilla snitter 2,87 kort på hjemmebane, mens Granana er helt oppe på 3,25 på udebane. Seks kort synes langt fra umuligt. 

Uche Agbo får et kort i mere eller mindre hver anden kamp.

Uche Agbo virker som en spiller, der konstant er i farezonen for at få kort; nigerianeren er oppe på hele 11 gule, et rødt efter to gule og et enkelt rent rødt i denne sæson, hvilket vil sige et kort i mere eller mindre hver anden kamp! Han har fået kort mod såvel Real Madrid og Barcelona som Atletico Madrid, men fik ikke noget i det første derby mod Sevilla. På den centrale midtbane får han nok at lave fredag aften, og spørgsmålet er, om han kan holde sig i skindet?