La Liga: Barça skøjter hen over et fladt Celta-hold


Det kunne ikke være gået værre for Celta mod lokalrivalerne fra Deportivo: Stjerneangriberen Iago Aspas blev udvist for at have nikket Carlos Marchena en skalle, mens den skadede forsvarsspiller Hugo Mallo blev filmet, mens han svinede Depors tilhængere til fra sin plads blandt sit eget holds fans. "Tingene bliver sværere, når du kun er 10 mand", udtalte Celta Vigo-træner Abel Resino efter derbynederlaget. "Når den mand, man mangler, er Aspas, så bliver problemerne mangedoblet".

De to syndere bukkede, skrabede og undskyldte, mens der kom fordømmelser fra holdkammerater. Den erfarne angriber Mario Bermejo opsummerede situationen: "Vi er en total katastrofe, og vi er nødt til at forholde os til deres dumhed. Vi mangler modenhed; vi må erkende, at vi repræsenterer en by og en klub".

Tito Vilanova er tilbage i Barcelona; han trænede holdet fredag, men rejser ikke med til Vigo. Han vil langsomt blive reintegreret efter sit lange fravær. Assistenttræner Jordi Roura er fortsat i spidsen for holdet og sagde følgende ved pressemødet før kampen: "Vi er glade for, at han er her. Det er vigtigt, at han er til stede både fra et professionelt og menneskeligt synspunkt. Tito er vores leder, vores cheftræner. Han er en meget afholdt person i omklædningsrummet, og hans tilbagevenden er meget vigtig for hele truppen og trænerteamet". I 3-1-sejren over Rayo Vallecano var det en modstander, der lavede flest afleveringer i kampen (Robert Trashorras), hvilket var første gang mod Barcelona i denne sæson. Barcas boldbesiddelse var også den laveste i sæsonen med 54 pct.

Seneste nyt fra omklædningsrummene

Galicerne må undvære mindst fem spillere inklusiv Aspas og Mallo. Gustavo Cabral erstatter sandsynligvis Andrés Túñez i midterforsvaret, mens Park Chu-Young nok også vil være i start-11'eren, hvilket vil betyde, at Bermejo rykkes lidt længere frem på banen.

Barça har også visse skadesproblemer. Xavi, Adriano, Pedro og Jordi Alba er alle kommet på skadeslisten. Martín Montoya spiller sandsynligvis som venstreback, som han gjorde det mod Sevilla sidste måned. Cesc Fábregas og Alexis Sanchez forventes også at starte inde.

Form

Celta har kun vundet én kamp ud af de seneste 10, og holdet står over for en gigantisk udfordring med at komme ud af nedrykningszonen. Holdet har både scoret og indkasseret mål i sine seneste fem kampe. Scorer begge hold lørdag aften, kan du få dine penge 1.60 gange igen.

Barcelona har vundet tre kampe i træk, og i de seneste seks kampe er der scoret mindst tre mål. Over 2.5 mål i kampen giver odds 1.42.

Seneste indbyrdes opgør

De to hold har kun mødt hinanden én gang de seneste seks år, og det var i november, hvor catalanerne vandt 3-1 på Camp Nou. Barca kom foran 3-0 i den kamp, men fem af de spillere, der startede inde den aften, er ikke med i lørdagens dyst.

Målscorermarkedet

Lionel Messi har scoret i 18 ligakampe i træk, så regn med, at den lille argentiner gør det igen mod Celta til odds 1.45. Hans genfødte partnerskab med David Villa har hjulpet begge spillere og hele holdet. De to angribere havde angiveligt visse problemer tidligere, men alle uoverensstemmelser er ude af verden nu, hvilket klubben kan være glad for. De omfavnede hinanden som to gamle venner efter alle tre mål sidst. Villa som første målscorer giver odds 5.00. 

Dom

Med Iago Aspas havde Celta en lille chance. Uden topscoreren har de stort set ingen. Barcelona bør snuppe sejren og få den bedst mulige optakt til midtugens Champions League-kamp mod PSG. Udeholdet giver odds 1.40.

Bonusspil

I sine seneste tre sejre har Barcelona ført ved pausen. 2/2 på Halvleg/Fuld tid giver odds 2.15.

Resultattip: Celta Vigo 0-3 Barcelona (14.00)


Klik her for at spille på kampen mellem Celta og Barca hos Unibet.