La Liga: Bernabeu lægger græs til målfest og lørdagsderby


Real Madrid 1.05 Uafgjort 14.00 Rayo Vallecano 35.00 (Kickoff lørdag 22:00)

Efter en stime af 31 kampe uden nederlag har Real Madrid nu tabt to i træk. Det lå i kortene, at kampene mod Barcelona og formstærke Sevilla ville blive vanskelige, men Los Blancos var fyldt med selvtillid, da de gik ind til El Clasico søndag.

Den spanske avis Marca har lavet en meningsmåling, der gik ud på at finde ud af, hvem man kan klandre for den seneste uges nedtur, og næsten 70 pct. mente, at skylden hviler på spillerne.

"Nederlaget gjorde meget ondt", siger den unge midtbanespiller Isco efter Sevilla-kampen, "...men vi er Madrid, og vi er tvunget til at hive os selv op igen, og vi er helt sikre på, at vi kan vende skuden".

Det skal helst ske mod Rayo i en kamp, hvor alt andet end sejr vil medfører en endnu større kritik.

Sergio Ramos og Ángel di María (billedet herover) er begge klar efter karantæne, mens Pepe muligvis får lov til at slappe af forud for onsdagens kamp mod Borussia Dortmund. Di Maria var fremragende mod Barca, og han vil være opsat på at levere endnu en stor præstation mod den lille Madrid-klub, Rayo. Argentineren har odds 7.50 som første målscorer.

Paco Jémez har nu vundet flere kampe med Rayo end nogen anden træner i klubbens historie. Tre sejre i træk har senest tangeret Juande Ramos' rekord for længste sejrsstime i arbejderklubben.

Rayo er ubesejret i marts, og efter fire sejre i fem kampe er holdet hoppet op på 12. pladsen. De rødhvide lignede en sikker nedrykker for blot seks uger siden, og selvom der pt. kun er fem point ned til stregen, så bobler Estadio Vallecas af selvtillid. 35.00 er et fremragende odds på, at Rayo leverer endnu en overraskelse.

Det ligner på forhånd en åben og underholdende kamp. Real vil forsøge at lukke munden på kritikerne, mens Rayo kun har én måde at spille på. Over 1.5 mål til udeholdet kaster odds 5.60 af sig.

Resultattip: Real Madrid 5 Rayo Vallecano 3 (odds 110.00)


Klik her for at følge vores dækning af La Liga på Blog.unibet.com!