La Liga: Espanyol og Athletic Bilbao krydser i mandagskampen


Det er to formstærke hold, der mødes mandag aften i det spanske. Hjemmeholdet, Espanyol, har ikke prøvet at tabe i de første fire kampe, og for gæsternes træner, Valverde, bliver det et gensyn med den klub, han i 2007 førte til finalen i Uefa Cup'en.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Aguirre har praktisk taget hele truppen til disposition bortset fra Victor Alvarez. Sergio Garcia ligger helt fremme, og bag ham opererer Simao, Gonzalez e Lanzarote.

Valverde står i modsætning til sin kollega med visse skadesproblemer. Irairoz kommer sandsynligvis tilbage mellem stængerne, mens Aduriz agerer spydspids i Athletics 4-2-3-1-formation.
 

Form

Espanyol er som sagt indledningsvis ubesejret og kommer lige fra en 1-0-udesejr over Granada. Inden da blev det til uafgjort mod henholdsvis Celta Vigo og Betis samt en 3-1-sejr over Valencia.

Athletic er ligeledes inde i en god periode. Baskerne ligger et point over Espanyol i tabellen og kommer med en 3-2-hjemmesejr over Celta i bagagen i en historisk kamp, der blev spillet på det nye stadion San Mamès. Athletic har i denne sæson kun tabt til Bernabeu og har derudover også besejret Valladolid og Osasuna.
 

Tidligere indbyrdes opgør

I de seneste seks sæsoner har resultaterne mod Athletic mildt sagt været i Espanyols favør hjemme i Barcelona, hvor værterne har taget sejren fem gange, mens en enkelt er endt uafgjort.
 

Odds & vurdering

Espanyol er favorit med odds 2.40, mens en udesejr giver odds 3.00. Vi vælger imidlertid at satse på X'et til odds 3.30. Vi forventer ikke mange mål i kampen og smider derfor også vores anbefaling på under 2.5 mål til odds 1.90.
 

Klik her for at spille på La Liga hos Unibet