La Liga: Formstærke Barcelona vinder nemt i Malaga


Málaga 9.00 Uafgjort 5.25 FC Barcelona 1.35 (Kickoff onsdag 22:00)

Nyt fra omklædningsrummene

Blaugrana-boss Luis Enrique forventes at fortsætte rotationen i sin store trup, hvor Lionel Messi er den eneste urørlige. Efter at være blevet småskadet i søndagens 5-0-sejr i Levante er Ivan Rakitic og Neymar klar igen, men det er ikke sikkert, at de starter inde.

Malaga-træner Javi Gracia har udtaget samme trup, som fik 2-2 ude mod Espanyol lørdag, men venstreback Vitorino Antunes døjer med en mindre forstrækning, så Miguel Torres står klar i kulissen.

Barcas statistik i La Liga efter fire runder lyder på 12 point, 11 mål og ingen indkasserede scoringer. Og så ser det ikke engang ud til, at holdet har ramt sin topform endnu.

Malaga er kommet fint fra start under den nye træner, og holdets hidtil eneste nederlag kom i Valencia, hvor Sergi Darder noget hårdt blev udvist ved stillingen 0-0.

 

Det siger trænerne

Luis Enrique: “Jeg ville kunne leve med, at vi lukker mål ind i hver eneste kamp, så længe vi vinder. Målet er at være bedre end modstanderen".

Javi Gracia: “Det er altid en god udfordring at møde de bedste hold. Vi tror på det, vi laver, og at vi har en chance, selvom vi ved, det bliver svært".

 

Nøglespillerne

Barcas talisman, Messi, har (kun) lavet tre mål i sæsonen, men har allerede leveret seks målgivende afleveringer i alle turneringer. Han bolde i bagrummet kan give problemer for Malaga, hvis centrale forsvarsspillere ikke er de hurtigste.

Nordin Amrabat var Malagas farligste spiller sidste sæson, og selvom han endnu ikke er i 100 pct. kampform, så viste han sit værd, da han blev skiftet ind mod Espanyol. Hvis fløjspilleren starter inde, kan han finde plads bag Dani Alves eller Martin Montoya.

 

Resultattip: Alt går Barcas vej i øjeblikket, og der er ingen grund til at tro, at det vil ændre sig på La Rosaleda. Sejr og rent bur virker sandsynligt. 0-2 til odds 8.00.

Spilforslag: Barca har vundet alle fem kampe i sæsonen uden at lukke mål ind, og catalanerne har odds 2.33 på at gøre det igen onsdag aften.

 

Følg vores blogdækning af La Liga!