La Liga: Formstærke Getafe besejrer Bilbao


Getafe 2.55 Uafgjort 3.30 Athletic Club Bilbao 2.80 (Kickoff mandag 22:00)
 

Mandagens kamp i La Liga står mellem to formstærke hold, der ligger skulder ved skulder på femtepladsen med 16 point og dermed begge er med i kampen om en plads i Europa.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Hjemmeholdet har bortset fra Alexis samtlige spillere til rådighed. I angrebet spiller Colunga og bag ved ham Sarabia, der af klubbens præsident er blevet sammenlignet med Isco, samt Castro og Leon.

Hos baskerne er Sola og Ekiza ude med skader, og angrebet bliver ledet af Aduriz, der bag sig har en offensiv trio bestående af De Marcos, Susaeta og Muniain.
 

Form

Getafe er i fremragende form og har vundet de seneste fire kampe. På Coliseum har holdet endnu ikke tabt, men har vundet tre gange og spillet en enkelt kamp uafgjort.

Athletic vandt senest på overbevisende manér 2-0 over Villareal, men på fremmed græs er det kun blevet til én sejr, mens tre udekampe er endt uafgjort. Holdet har endnu ikke spillet uafgjort "under fremmede himmelstrøg" i denne sæson.
 

Seneste indbyrdes opgør

I de seneste seks indbyrdes opgør på Coliseum er det ikke lykkedes Athletic at vinde; tre sejre til Getafe og tre uafgjorte er det blevet til.
 

Odds & vurdering

I denne kamp læner vi os op ad Getafes flotte form og op ad det faktum, at 1-tallet gives til odds 2.55. Uafgjort er sat til odds 3.30, mens udesejren giver odds 2.80.
 

Klik her for at spille på La Liga hos Unibet!