La Liga: Granada fortsætter sin flotte udebanestime mod Almeria


Almeria 2.45 Uafgjort 3.25 Granada 3.00 (Kickoff lørdag 22:00)


Estadio de los Juegos Mediterraneos lægger lørdag aften græs til dagens sene opgør i La Liga. Det er en interessant duel mellem et af rækkens dårligste hjemmehold og det fjerdebedste mandskab på fremmed græs. På trods af klubbernes placering i den nederste halvdel af La Liga kan det således blive en interessant kamp at overvære for den neutrale tilskuer.

Almeria vandt før juleferien en meget vigtig kamp på udebane mod Betis, men de rødhvide er tvunget til at forbedre sig på egen bane, hvor holdet kun har vundet én kamp (1-0 over Valladolid), mens tre er endt uafgjort, og fire er tabt. Hos værterne er der tvivl om højrebacken Nelson. I angrebet spiller Almeria med Oscar Diaz med Vidal, Verza og Barbosa bag sig.

Granada tabte senest på hjemmebane 1-3 til Real Sociedad, men på udebane har holdet indtil videre klaret sig rigtig flot med 14 erobrede point (Granada har 20 i alt). Klubben, der er ejet af italienske Pozzo, har vundet fire udebanekampe mod Osasuna, Elche, Levante og Rayo Vallecano - hold der stort set for alles vedkommende regnes for potentielle nedrykkere ligesom Granada. To udekampe er endt uafgjort, mens to er tabt. Ighalo misser lørdagens opgør, og i angrebet stiller træner Alcaraz med trioen Brahimi, El Arabi og Piti.

Almeria er lille favorit, men Granada har tidligere vist stor styrke i kontraspillet, og vi forventer, at værterne sætter sig på størstedelen af spillet. Vi satser på, at Granadas flotte udebaneform fortsætter, og at gæsterne tager sejren til odds 3.00.


Klik her for at spille på spansk fodbold hos Unibet!