La Liga: Hvem skal erstatte José Mourinho i Real Madrid?


Efter tre år med anspændte pressemøder, konflikter med spillere og fingre i øjnene ser orkanen José ud til at være på vej væk fra Real Madrid. Portugiseren vender Los Blancos ryggen til sommer og skulle være på vej tilbage til en plads på skødet af Roman Abramovich.

Ingen vil nægte, at Real Madrid-tjansen kom uden et stort pres; bare spørg Manuel Pellegrini. Efter et år, der endte med skuffelse - både hjemme og i Europa - er det ikke et job for en person med svage nerver. Men hvem bliver den næste mand, der sætter sig i det varme sæde på Santiago Bernabeu?

Den store favorit er italienske Carlo Ancelotti (odds 1.10), der kommer lige fra et erobret mesterskab med PSG i Ligue 1. Efter at have styret trupperne i Chelsea og Milan er han vant til at arbejde under pres fra dominerende ejere, og han har nu haft succes i en lang række lande. Men kan den sympatiske italiener sætte sig igennem i et splittet omklædningsrum?

Michael Laudrup (25.00) og Jürgen Klopp (50.00) har begge gjort god reklame for sig selv i denne sæson hos henholdsvis Swansea og Dortmund. Ingen af de to ser dog ud til at være opsat på et sommerskifte, men La Ligas tiltrækningskraft kan vise sig at være stærk.

Arbejdsløse Roberto Mancini (30.00) vil sandsynligvis være mere frisk på opgaven. Han har smagt succes både i Inter og Manchester City, men på det seneste er der blevet sat spørgsmålstegn ved hans evne til at få det bedste ud af et stort budget. Landsmanden og tidligere Real-træner Fabio Capello giver odds 50.00 for endnu en omgang i den spanske hovedstad.

Hvis ingen af ovenstående foreslag appellerer, hvorfor så ikke satse på et wildcard? Zinedine Zidane har ganske vist ingen særlig trænererfaring, men den franske troldmand er en legende på Bernabeu. Du kan satse på ham som ny Real-træner og få odds 50.00.


Klik her for at spille på, hvem der bliver Real Madrids næste træner hos Unibet