La Liga: Komfortable sejre i vente for pokalfinale-rivaler


Vi kan se frem til endnu en udgave af El Clásico den 19. april, når Real Madrid og Barcelona tørner sammen i Copa del Rey-finalen.

Carlo Ancelottis mandskab har endnu ikke lukket så meget som ét mål ind i turneringen. "Pokalturneringen er vigtig, fordi alle holdene har kæmpet hårdt for at nå til finalen", erkender italieneren.

Hos Barça var stemningen lige så høj: "Det er en fuldført mission for de spillere, der år efter år har chancen for at spille en finale, og nu kan jeg slutte mig til dem", siger træner Gerardo Martino.

Begge storklubber bør vinde weekendens kampe i La Liga:
 

Barcelona 1.07 Uafgjort 12.00 Rayo Vallecano 30.00 (lørdag 20:00 - du kan se hele kampen live på Unibet TV)

Den nye Barcelona-præsident, Josep Maria Bartomeu, har sagt, at klubben aldrig vil sælge Lionel Messi. Den argentinske superstjerne er i skrivende stund i forhandlinger om en forlængelse af en kontrakt, der vil binde ham godt og grundigt til Camp Nou.

"Det jeg kan sige, er, at han er den bedste spiller i verden, og at vi ønsker at gøre ham til den bedst betalte", har Bartomeu udtalt til Sky Sports.

"Hvis alle er tilfredse, så beholder vi Messi i mange år. Han er ikke til salg.

Messi har fundet målet igen og scorede tre gange sidste uge. Som første målscorer giver han pengene 3.00 gange igen.

Vallecanos sejr over Malaga betød, at Madrid-klubben nu har fire point ned til stregen, der ellers var begyndt at se mere og mere truende ud.

Den Tottenham-ejede fløj Iago Falqué satte to kasser ind; det ene blev skabt, da han snød to modstandere med et par identiske tunneller og skød bolden op i det fjerne målhjørne.

Saúl Ñíguez har spillet central forsvarsspiller, men hans normale position er som defensiv midtbanemand. Det Atletico-ejede talent har tiltrukket sig opmærksomhed fra Manchester United og Liverpool.

Barcelona bør varme op til næste uges tur til Etihad i Champions League med en komfortabel sejr. Vi satser på en hjemmesejr med tre overskydende mål til odds 4.40.

Resultattip: Barcelona 4 Rayo Vallecano 1 (15.00)
 

Getafe 10.00 Uafgjort 5.50 Real Madrid 1.27 (søndag 17:00 - du kan se hele kampen live på Unibet TV)

Luis Garcias Getafe-mandskab er i krise og er ud fra den seneste tids resultater det dårligste hold i La Liga. Holdet har kun hentet to point i sine seneste seks kampe og har blot scoret et enkelt mål i samme periode.

Michael Laudrups tidligere klub har nu spillet otte ligakampe uden at vinde og har fire point ned til nedrykningszonen.

Gareth Bale var på pletten, da Real skilte Villarreal ad i sidste weekends ligaopgør, mens to mål fra Cristiano Ronaldo gjorde det af med Atletico i pokalsemifinalen i midtugen.

Den portugisiske offensivspiller blev ramt af en lighter, da han forlod banen ved pausefløjtet. Det var skuffende at se og rejser spørgsmålet om, hvorvidt myndighederne er i stand til at håndtere sikkerheden.

Jesé blev sparet i den forgangne uge og erstatter endnu en gang den karantæneramte Ronaldo. Stortalentet har fortalt, hvor meget det betyder at have Zinedine Zidane som læremester på bænken.

"Han har en stor indflydelse på mig og fortjener masser af kredit. Han støtter mig hver dag og er meget vigtig for mig", siger Jesé om franskmanden.

Karim Benzema var heller ikke i aktion mod Atléti, men blev dobbelt målscorer mod Den Gule Ubåd fra Villarreal.

Getafe har som sagt kun lavet ét mål i seks kampe, og hjemmeholdet har odds 1.90 på ikke at score.

Resultattip: Getafe 0 Real Madrid 3 (odds 8.50)


Klik her for at følge vores dækning af La Liga på Blog.unibet.com!