La Liga: Krohn-Dehli og Celta spiller en sjælden uafgjort i Granada


Granada 2.05 Uafgjort 3.30 Celta Vigo 3.60 (Kickoff fredag 21:00)


Granada og Celta Vigo åbner fredag aften 22. spillerunde i La Liga med et nervepirrende bunddrama - selvom begge klubber i skrivende stund ligger over stregen. Værterne har to point flere end gæsterne, men det ligner på forhånd en meget åben kamp.

Granada har kun vundet én af sine seneste fem kampe og kommer med et 0-2-nederlag i bagagen fra udekampen mod Real Madrid. Andalusierne spillede ikke desto mindre ganske godt mod overmagten, men offensiven har ikke fungeret optimalt, og modstandernes mål bliver ikke for alvor truet for tiden.

Yebda er sendt til Udinese - Granada er ligesom Udinese og Watford ejet af Pozzo-familien - og også Ighalo og Riki er skadet. I angrebet får vi Piti, El Arabi og Pereira at se.

Celta Vigo vandt senest en meget vigtig sejr mod Betis, men på udebane har de lyseblå galicere ikke vundet siden begyndelsen af november (1-0 mod Sevilla). Luis Enrique satser som altid på en boldbesiddende og offensiv stil, og hans hold har som et resultat kun spillet uafgjort én gang i de seneste 16 opgør.

På udebane har Michael Krohn-Dehli & Co. vundet tre gange, mens det er blevet til syv nederlag og ingen X'er. I de seneste to vundne hjemmekampe mod Valencia og Betis er angriberen Charles kommet på måltavlen, og han agerer naturligvis igen spydspids i fredagskampen med Krohn-Dehli og Orellana ved sin side.

Granada er hjemmehold og dermed favorit. Andalusierne har i denne sæson kun spillet uafgjort én gang på eget græs, mens Celta som tidligere nævnt ikke har deltaget i pointdelinger på udebane. Vi går imod tendensen og satser på X'et til odds 3.30 i et opgør med under 2.5 mål (odds 1.75).


Klik her for at følge vores dækning af La Liga på Blog.unibet.com!