La Liga: Malaga kommer på tavlen mod flyvende Atletico


Malaga 6.10 Uafgjort 4.15 Atletico Madrid 1.54 (Kickoff lørdag 16:00)


La Liga tager hul på 2014 lørdag eftermiddag med dette opgør på Rosaleda, hvor værterne, Malaga, tager imod topholdet, Atletico Madrid.

Schusters mandskab har gang i en vanskelig sæson, der er blevet endnu sværere af en ledelsessituation, der er alt andet end klar. Malaga er ikke desto mindre ubesejret i de seneste tre kampe, og efter at have spillet 1-1 med Villareal har sydspanierne slået Getafe og Elche, hvilket har bragt de blåhvide op på 10. pladsen med 20 point.

På eget græs har Malaga endnu ikke spillet uafgjort, mens det er blevet til fire sejre og det samme antal nederlag. I lørdagens dyst må hjemmeholdet undvære Tissone, der er i karantæne, mens Eliseu har meldt sig klar til som minimum at indgå i truppen. I angrebet stiller Malaga med Juanmi, og han bliver assisteret af Duda, Morales og Portillo på den offensive midtbane.

Atletico Madrid kan ikke længere betragtes som en outsider i toppen. Simeones tropper ligger i toppen af La Liga med 46 point - det samme antal som Barcelona - og med fem point ned til storebror, Real Madrid. Los Colchoneros har vundet 15 af 17 ligakampe, mens en enkelt er endt uafgjort (1-1 ude mod Villareal, og én er tabt (0-1 ude mod Espanyol).

Hovedstadsholdet har også gang i en succesrig Champions League-kampagne, hvor det blev til en sikker førsteplads i en gruppe, der talte Zenit, Porto og Austria Wien. I ottendedelsfinalerne står Atletico over for Milan, men hvis spanierne fortsætter med at spille, som de har gjort i efteråret, så kan holdet nå endnu længere i Europa.

Til kampen på Rosaleda må gæsterne undvære Gabi og Luis Garcia, der begge er i karantæne, hvilket blandt andet betyder, at den unge, talentfulde Koke spiller fra start. I angrebet ligger topscoreren Diego Costa side om side med David Villa.

Atletico Madrid er storfavorit, men oddset på 2-tallet er ikke videre interessant. Malaga har stort set ikke fået seriøse stryg, når holdet endelig har tabt (bortset fra hjemmebanenederlaget til Celta Vigo på 0-5), og foran egne tilhængere leverer holdet altid en god fight. Vi satser derfor på, at begge hold kommer på tavlen til odds 2.10.


Klik her for at spille på spansk fodbold hos Unibet!