La Liga: Malaga og Valencia leger forsigtigper i fredagskampen


Malaga 2.60 Uafgjort 3.25 Valencia 2.65 (Kickoff fredag 21:00)


Det er to hold, der har skuffet i denne sæson i La Liga, som fredag aften løber på banen på La Rosaleda i Malaga. Hjemmeholdet havde forventet visse problemer efter den seneste tids store økonomiske problemer, men i øjeblikket nærmer klubben sig faretruende nedrykningszonen. Valencia har ikke noget at lade sin modstander høre, hvad ledelsesproblemer angår, og traditionsklubben er langt fra europæiske pladser i øjeblikket.

Malaga kommer lige fra et udebanenederlag mod Levante - den anden lussing i La Liga efter nederlaget på eget græs til Atletico Madrid. I de seneste syv opgør har de hvidblå kun vundet to gange, mens ét er endt uafgjort, og fem er tabt. På eget græs har Malaga endnu ikke spillet uafgjort, mens det er blevet til fire sejre og fem nederlag. Fredag aften er forsvarsspilleren Welington ude med en skade, men Angeleri og Antunes er tilbage i truppen.

Efter sin gode start på bænken og sejren over Levante i derbyet er Valencias nye træner, Pizzi, kommet ned på jorden som følge af nederlaget på udebane til Celta Vigo og det efterfølgende pokalexit mod Atletico. På udebane er det blevet til to sejre for Valencia, mens én kamp er endt uafgjort, og hele seks er tabt. Diego Alves erstatter sandsynligvis Guaita i målet, mens Jonas styrer angrebet for Pizzis tropper.

Valencia ligger i skrivende stund nummer otte i La Liga, men med beskedne tre point ned til Malaga på 14. pladsen. I det omvendte opgør vandt Valencia 1-0 på Mestalla, mens Malaga har vundet de seneste to indbyrdes opgør på Rosaleda (sidste år med cifrene 4-0). Fredag aften har begge klubber hårdt brug for tre point, mens et nederlag vil være noget nær umuligt at sluge. Vi satser på en kamp med under 2.5 mål til odds 1.78 (Malagas seneste fem kampe har alle budt på under 2.5 kasser).


Klik her for at spille på La Liga hos Unibet!