La Liga: Messi og de unge Barca-drenge cruiser sig til premieresejr


Søndag aften begynder Luis Enrique for alvor sin æra som træner i Barcelona, der hjemme møder Elche. 

Sidste nyt fra omklædningsrummet

Neymar er ude med en knæskade, Pedro Rodriguez har en maveinfektion, og Luis Suarez er naturligvis i karantæne. Det betyder, at unge talenter som Rafinha (21) og Munir El-Haddadi (18) kan starte inde i angrebet sammen med Lionel Messi.

Form

Barca starter ofte sæsonen med et stort hjemmebaneresultat; i 2011 slog catalanerne Villarreal 5-0, og sidste år fik Levante tæsk med 7-0. Barcelona varmede op med et vinde 6-0 i en venskabskamp mod mexicanske Leon, hvor Messi og Munir kom på tavlen.

Elche sluttede sidste sæson godt af - bl.a. med en 0-0'er på eget græs mod Barca i næstsidste runde. Holdet har desuden ikke tabt en eneste gang i testkampene i løbet af sommeren. Ikke desto mindre er det lidt af en test, gæsterne kommer på søndag aften.

Det siger trænerne

Luis Enrique: “ Vi er i god form, som jeg forventede, og vi vil blive ved med at forbedre os i kampe og til træning".

Fran Escriba: “Vi mener, at vi kommer godt ind til den første kamp. Holdet har arbejdet godt, og vi er konkurrencedygtige".

Nøglespillerne

 
Med Neymar og Suarez på tribunen må Barca igen sætte sin lid til Messi i angrebet. Han så skarp ud mod Leon, men har kun spillet 63 minutter i testkampene.

Elche var velorganiseret defensivt sidste sæson, men nøglespillerne på midtbanen, Carlos "The Rock" Sanchez og Ruben Perez, har begge sagt farvel i løbet af sommeren.

Resultattip

3-0 til Barcelona til odds 6.40 - og kun tre på grund af Neymars fravær.

Spilforslag

Hjemmeholdet vinder begge halvlege giver ikke et højt odds (1.72), men ligner alligevel god spilværdi.


Følg vores dækning af La Liga her!