La Liga: Nådesløse Real tæver Mallorca


"Vi har spillet godt, men vi har ikke vundet noget endnu. Det svære kommer nu, og jeg håber, vi er klar til det", har Real Madrid-træner José Mourinho udtalt i den forgangne uge. Portugiseren har været utilfreds med en række ting i holdets ellers succesrige periode, og han er opsat på at få udbedret svaghederne, så holdet er i topform til sæsonens sidste del. Han var bekymret for, hvordan Manchester Uniteds tilhængeres lovprisning af Cristiano Ronaldo forud for kampen på Old Trafford ville påvirke stjernen og hans holdkammerater.

Det er Gregorio Manzanos tredje periode i spidsen for Real Mallorca. Nogle tilhængere betragter ham som den bedste træner, øklubben nogensinde har haft, mens andre ikke kan fordrage ham. I sin første trænerperiode førte han klubben til det første trofæ i historien (Copa del Rey, 2003), og i periode nummer to var Mallorca meget tæt på at få en mirakuløs plads i Champions League. På første arbejdsdag var der tilhængere på træningsanlægget, der buhede og piftede af ham. Det er ikke manglende trænerevner, der har skabt hadet. Manzano arbejdede tidligere i klubben uden at få løn, og hans efterfølgende krav om at give ham de over 15 millioner kroner, Mallorca skyldte, truede med at ruinere klubben. Over de næste fem år får han 50 pct. af det beløb. På banen har han den utaknemlige opgave at redde klubbens liv i den bedste spanske række.


Seneste nyt fra omklædningsrummene

Ángel di María og Iker Casillas er begge begyndt at træne let igen, mens Kaká sandsynligvis beholder sin plads i start-11'eren. Raphaël Varane kommer muligvis til at fejre sin udtagelse til det franske landshold med en startplads foran Pepe, der fortsat kæmper for at blive helt klar oven på sin skade.

Mallorca  må undvære syv normale spillere fra startopstillingen i kampen i hovedstaden. Fraværet af Martí og Javier Márquez efterlader et stort hul på midten af banen. Michael Pereira spiller muligvis fra start på midtbanen i selskab med Tomás Pina og Fernando Tissone.


Form

Madrid har vundet seks kampe i træk, og det er kun Granada, der har været i stand til at besejre kongeklubben i år. Real har vundet fire af sine seneste fem kampe med 2-1. En gentagelse mod Mallorca kaster odds 6.75 af sig.

Efter to sejre på stribe er øboerne begyndt at tro på, at den også kommer til at stå på La Liga-bold i næste sæson. Sejre over andalusierne fra Granada og Sevilla har gjort, at Mallorca blot er to point fra overlevelse, og en uventet sejr til odds 22.00 vil betyde, at de smutter væk fra de nederste tre pladser.
 

Seneste indbyrdes opgør

Fire af de seneste fem indbyrdes opgør er endt med Real-sejr, selvom Manzano har gode trænerminder fra Santiago Bernabeu. Han har nemlig vundet tre gange på banen, hvilket er næstflest gange for en gæstende træner i stadions historie.
 

Målscorermarkedet

To kasser fra Ronaldo ude mod Celta Vigo gav Madrid sejren. Portugiseren har odds 3.05 på at blive første målscore i lørdagens aftenkamp. Varane har det fine odds 18.00 på at blive første målscorer, mens sidste weekends dobbelte målscorer fra Mallorca, Alejandro Alfaro, giver odds 7.25 på at finde nettet i Madrid.


Dom

Den mentale styrke hos Mourinhos tropper er essentiel nu, hvor der venter en pause på to uger. Hvis hans spillere allerede er begyndt at tænke på landskampene forude, så kan det ende med en sensation. Men hjemmeholdet bør være stærkt nok til at vinde kampen til odds 1.10.
 

Bonusspil

Kun fem hold har formået at få ét point med hjem fra Bernabeu denne sæson, hvor Los Blancos fortsat er ubesejret på eget græs. I 10 af sæsonens hjemmekampe har Real ført ved ved pausetid og har holdt føringen frem til slutfløjtet. Sker det igen, kan du få dine penge 1.40 gange igen.


Resultattip
: Real Madrid 2-1 Real Mallorca (6.75)