La Liga: Optakt og spilforslag til Athletic Bilbao-Barcelona


Athletic Club Bilbao 5.00 Uafgjort 3.75 FC Barcelona 1.65 (Kickoff lørdag kl. 18:00)
 

Barcelonas store stjerner var som forstenede efter at have modtaget 90 minutters fodboldlektion i München tirsdag aften. 4-0 endte den første semifinalekamp, der blandt andet viste, at Barca (naturligvis) er afhængig af Lionel Messis kreativitet, og at catalanernes forsvarskæde i høj grad er til at tale med - ikke mindst når både Carles Puyol og Javier Mascherano er udenfor. 

Lørdag aften skal Blaugrana så forsøge at finde sine ben igen på udebane mod Bilbao. Træner Tito Vilanova vil efter al sandsynlighed spare en håndfuld stamspillere inklusiv Lionel Messi, så spillerne er nogenlunde friske til at forsøge det noget nær umulige onsdag aften i returkampen mod Bayern.

Gæsterne kan score ligamål nummer 100 i sæsonen lørdag aften, og det er noget nær umuligt at forestille sig, at hjemmeholdets vaklende defensiv kan holde rent bur, uanset hvem Barca stiller op med i angrebet. FCB er ligaens suverænt bedste udehold med 38 point (12 sejre) i 16 kampe. Bilbao derimod har tabt hele syv gange den hjemmebane, der ellers historisk set har været så uindtagelig.

Hjemmeholdet er uden sejr i tre kampe, og fik i forrige runde ørene i maskinen her på banen mod Real Madrid. 3-0 endte den kamp til hovedstadsholdet, og selvom det ikke nødvendigvis bliver med de samme overbevisende cifre, så tror vi på, at Barcelona hiver sejren hjem. Det vil i så fald være Barcas fjerde ligasejr i træk.

Det omvendte opgør endte med en 5-1-ydmygelse af Bilbao på en aften i den catalanske hovedstad, hvor Messi blev dobbelt målscorer.

Hjemmeholdet har Ander Iturraspe i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at


Klik her for at satse på kampen mellem Athletic og Barca hos Unibet