La Liga: Optakt og spilforslag til Atletico Madrid-Real Madrid


Atletico Madrid 2.60 Uafgjort 3.45 Real Madrid 2.55 (Kickoff lørdag kl. 20:00)


1-4-lussingen i Dortmund har unægteligt ramt Real Madrids sejrsvante stjerner og træner hårdt. Efter at Barcelona er stukket af i den hjemlige liga med et forspring på 13 point, var der lagt op til, at Champions League skulle redde sæsonen for Los Blancos, men sådan ser det ikke ud til at gå efter blamagen i Tyskland.

Inden returkampen i Madrid skal José Mourinhos tropper så ud i et vanskeligt derbyopgør mod lokalrivalen Atletico, der blot er tre point efter storebroren i tabellen, og som længe lå foran de hvidklædte fra kongeklubben. De opgør er som regel intense og fyldt med aggressioner - både på banen og ikke mindst på lægterne.

Hvad gør Mourinho? Sparer han stamspillere til tirsdagens altafgørende kamp mod Dortmund på Bernabeu, eller lader han alle de store kanoner blive i startopstillingen for at forsvare andenpladsen i La Liga? Umiddelbart vælger han nok en mellemting, hvilket dog kan betyde, at gæsterne får det svært i heksekedlen på Vicente Calderon.

Real Madrid viste store svagheder i defensiven mod tyskerne onsdag aften og lod polakken Lewandowski nette hele fire gange. Særligt virkede Pepe tung og ukoncentreret i sin opdækning. Mod Atletico står Reals forsvarslinje endnu en gang over for en verdensklasseangriber i form af colombianske Radamel Falcao, der har scoret 25 gange i sæsonen i La Liga. 

Atletico Madrid er ubesejret i fem kampe og har blot tabt én gang på hjemmebane i sæsonen. Gæsterne fra Real derimod har vist storform i ligaen i de seneste par måneder, hvor holdet er ubesejret i 10 kampe. Det ligner en pointdeling lørdag aften i en kamp, hvor Reals stjerner godt kan leve med uafgjort.

Ingen af de to hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.45


Klik her for at spille på Madrid-derbyet mellem Atletico og Real hos Unibet