La Liga: Optakt og spilforslag til Getafe-Real Sociedad


Getafe 3.50 Uafgjort 3.40 Real Sociedad 2.10 (Kickoff mandag kl. 22:00)


Der var nok ikke mange, der før sæsonen havde regnet med, at sidste sæsons nummer 12 i La Liga, Real Sociedad, med bare fem runder tilbage ville ligge til at erobre en plads i Champions League. Efter 15 kampe uden nederlag er det ikke desto mindre det, der er tilfældet for Txuri-urdin (de hvidblå) fra Baskerlandet.

Før mandagens udekamp mod Getafe i Madrids forstæder befinder Sociedad sig på fjerdepladsen med to point ned til Valencia; en sejr til favoritten vil således skabe et forspring på fem point ned til de tidligere Champions League-finalister med fire runder tilbage af La Liga-sæsonen. Motivationen må derfor forventes at være i top hos Philippe Montaniers mandskab.

Motivationen for hjemmeholdet er derimod til at overse. Getafe ligger før kampen på 10. pladsen med 14 point færre end Sociedad, og Michael Laudrups tidligere klub har ikke længere noget spille for, da nedrykningsspøgelset er forsvundet, og Europa-pladsene er ude af sigte. Getafe har da også tabt de seneste tre ligakampe og er uden sejr i de seneste fem.

At få udesejren til over 2.00 gange pengene igen må siges at være lidt af et tilbud. Real Sociedad besejrede i sidste weekend førnævnte Valencia med 4-2 på hjemmebane, og med offensivspillere som Carlos Vela (13 sæsonmål) og Imanol Agirretxe (11) er der ingen grund til at tro, at gæsterne ikke får overlistet Getafes defensiv. Bortset fra de to suveræne førerhold, Barcelona og Real Madrid, er baskerne dem, der har scoret flest mål i La Liga (61 i 33 kampe), og samtidig har holdet holdt clean sheet i to af de seneste tre kampe.

Det er fristende at spille på handicapsejren til udeholdet, men da Getafe trods alt har vist en vis styrke på eget græs i denne sæson med sejre i halvdelen af hjemmekampene, så vil spilforslaget herfra lyde på 2-tallet lige på til odds 2.10.
 

Spilforslag:
Sats på, at Real Sociedad vinder kampen til odds 2.10


Klik her for at spille på kampen mellem Getafe og Real Sociedad hos Unibet