La Liga: Optakt og spilforslag til Granada-Real Madrid


Journalist - og kæreste med Iker Casillas - Sara Carbonero sagde til mexicansk tv i den forgangne uge, at "atmosfæren i omklædningsrummet (i Real Madrid) ikke er god". man kan kun forestille sig den samtale, der fandt sted ved middagsbordet den følgende aften mellem hende og Madrid-kaptajnen, men hun har sikkert en pointe.

Men det var før den højspændte 1-1-uafgjorte med Barcelona, hvor begge hold efterfølgende påtog sig den moralske sejr. Kampen viste, hvorfor Ricardo Carvalho pludselig ikke længere er i kridthuset, og samtidig var vi vidne til ankomsten af en ny forsvarsprins i form af franske Raphaël Varane. I sin Clasico-debut reddede midterforsvareren bolden på stregen, lavede en håndfuld storslået timede tacklinger på Lionel Messi & Co. og gik til og med op og headede udligningen i kassen. Det var hans første sæsonmål, og hvilken kamp at lave det i!

Juan Antonio Anquela fik sparket i Granada for et par dage siden og er blevet erstattet af Lucas Alcaraz, der begyndte sin trænerkarriere i klubben tilbage i 1995. Andaluserne hentede Diego Buonanotte fra Malaga på transfervinduets deadlinedag. Argentineren har stadig til gode at indfri forventningerne og blev kun brugt sporadisk hos Champions League-mandskabet.
 

Seneste nyt fra omklædningsrummene

Endnu et Granada-nyindkøb, Nolito, kan komme i betragtning til start-11'eren, selvom hans melding om, at han "altid har ønsket at spille" for klubben, er svær at tro på. Pape Malickou Diakhaté misser opgøret og bliver formentlig erstattet af Iñigo López. Dani Benítez er tvivlsom.

Fabio Coentrão, Ángel di María og Sergio Ramos er alle tilbage fra karantæne hos Real. Mesut Özil er derimod ude, efter at tyskeren fik sit femte gule kort i sæsonen sidste weekend, hvilket betyder, at Luka Modrić får endnu en chance for at vise sit værd.
 

Form

El Graná, der ligger og roder rundt lige over nedrykningsstregen, har kun fået fem ligasejre i sæsonen, hvoraf de to dog er kommet i de seneste fem kampe. 0-3-nederlaget til Sevilla mandag kostede Anquela jobbet.

Efter nederlaget til Malaga op til vinterpausen er Los Blancos nu ubesejret i deres seneste otte kampe inklusiv kampe mod Valencia og Barcelona. Har holdet rundet et hjørne?
 

Seneste indbyrdes opgør

Sidst Real Madrid besøgte Los Cármenes skulle der et overtidsselvmål til fra David Cortés, før det kunne blive til en favoritsejr. Granada fik tre røde kort i de tre indbyrdes opgør i 2012; endnu en udvisning giver odds 2.75.
 

Målscorermarkedet

Gonzalo Higuaín har kun spillet to hele kampe i sine seneste 10 optrædener for de hvidklædte. Angriberen bliver konstant rygtet væk fra klubben og skal igen og igen bevise, at tvivlerne tager fejl. Kritikerne svæver over hans hoved, og det er i den situation, at 'El Pipita' normalt slår til. Angriberen har odds 4.80 som første målscorer og 2.00 på at nette inden for 90 minutter.
 

Dom

Det er kun Osasuna, der har scoret færre mål end Granada i denne sæson, men tilførslen af offensive spillere bør give holdet mere styrke i angrebet. Alcaraz kan håbe på ny-træner-effekten og på, at Real-stjernerne er trætte efter midtugekampen. Men med tanke på den forventede rotation og det faktum, at holdet er ubesejret i det nye år, så er det sandsynligt, at Real har klasse nok til at vinde kampen til odds 1.33.
 

Bonusspil

Der har været over 2.5 mål i seks af Real Madrids seneste syv kampe i La Liga, og Granadas seneste tre kampe mod gæsterne fra hovedstaden har indeholdt over 2.5 kasser, så overvej at satse på, at det sker igen til odds 1.42 lørdag aften, hvor der er kickoff klokken 22:00.
 

Resultattip: Granada 1-3 Real Madrid (11.50)
 

Klik her for at se alle oddsene på den sene lørdagskamp i det spanske.