La Liga: Optakt og spilforslag til Málaga-Real Madrid


Frank Sinatras 'My Way' blev spillet over højttaleranlægget på Santiago Bernabéu før Real Madrids kamp mod Espanyol. Tilfælde eller ej, så er der ingen tvivl om at José Mourinho lever op til ordene fra sangen. Hans metoder er ikke til diskussion. I et ophedet skænderi med en journalist fra Marca rasede Mou: "Hvorfor lytter du til de tre rådne æg og ikke til de 21 andre i truppen?". Identiteten på de "tre rådne æg" er endnu ikke afsløret, selvom det ikke kræver nogen Sherlock Holmes at finde ud af, at der er tale om tre spillere fra den spansktalende lejr.

Ikke overraskende har Mourinho og ledelsen forskellige opfattelser af holdets muligheder i titelkampen, hvor Los Blancos nu er 13 point efter førerholdet. "Afstanden er for stor til at lukke", sagde The Special One, men præsident Florentino Perez svarede tilbage: "Vi giver ikke op i Real Madrid".

Manuel Pellegrini står over for sit tidligere hold, og træneren har indrømmet, at hans tropper var heldige i sejren over Sevilla sidste lørdag, hvor Málaga var det næstbedste hold i første halvleg, men ændrede kampens gang med målet lige efter pausen.

Trupnyheder

Det vil stort set være det samme Málaga-hold som det, der vandt i Sevilla. Den eneste sandsynlige ændring vil være Javier Saviola, der erstatter Roque Santa Cruz i angrebet, selvom sidstnævnte ville kunne skabe problemer i luftspillet.

"Når du stiller med Modric to kampe i træk, så skuffer han", sagde Mourinho. Så regn ikke med, at kroaten starter inde. Det bør Ángel Di María gøre efter stærke præstationer som indskifter. Karim Benzema er muligvis klar til at gå ind i start-11'eren efter en kortvarig skade.

Form

Málaga spillede 1-1 med Eibar i Copa Del Rey i ugen, der gik. "Kampen blev spillet på en bane, der gjorde det meget vanskeligt at spille fodbold", klagede Pellegrini efter opgøret. Hans hold er nu ubesejret i fire kampe i alle turneringer og har holdt ni clean sheet i ligasæsonen.

X'et med Espanyol var endnu et lavpunkt for Mourinhos hold, der dog har vundet seks af sine seneste 10 kampe. Efter en sjusket indsats er der mere end nogensinde brug for en reaktion fra spillernes side.

Seneste indbyrdes opgør

Mourinho har historisk set hånet alle de kolleger, han har overtaget embedet fra. Claudio Ranieri og Roberto Mancini har begge bidt på krogen, og det samme kan siges om Pellegrini. Real Madrid har scoret 18 mål i sine seneste fire kampe mod Málaga, hvis nuværende defensiv dog er blevet væsentlig forstærket. Blot 10 mål er der gået ind i ligasammenhæng i denne sæson. Over 3.5 mål giver odds 2.20, mens færre end 3.5 kaster odds 1.55 af sig.

Målscorerspil

Ronaldo (1.55 som målscorer) vil gå benhårdt efter, at hans argentinske nemesis' mål falder ned fra himlen som snefnug i øjeblikket. Mesut Özil har odds 11.00 som første målscorer, og det er ligeledes værd at overveje et spil på Sergio Ramos til odds 22.00.

Isco er øjensynligt på Real Madrids ønskeliste. Med en beskeden frikøbsklausul på 150 millioner kroner er han et billigere alternativ til Manchester Citys David Silva. Hvis du tror, at han vil vise sin måske kommende arbejdsgiver, at der er mål i ham, så får du pengene 4.50 gange igen.

Dom

Det vil være nemt for Real Mardid bare at drive omkring i ligaen og spare sit bedste til Champions League-kampene mod Manchester United næste år. Mourinho siger måske nok én ting offentligt, men det forholder sig sandsynligvis anderledes, når der ikke er kameraer, der ruller. Det bliver en tæt kamp, som meget vel kan ende uafgjort til odds 3.85. Det åbenlyse spil er på Real Madrid-sejr til odds 1.60 på trods af holdets horrible ligaform op til nu.

Bonusspil

Martín Demichelis hovedstødsmål gav Málaga føringen i det andalusiske derby. I begyndelsen af året gjorde Málagas dødbolde ondt på Bernabéus hjemmehold i en kamp, hvor udeholdet scorede to gange. Der vil med andre ord være et par bekymrede miner, hvis Málaga skulle få tilkendt frispark tæt på feltet denne gang. Otte ud af 14 mål mod Real Madrid er kommet efter dødbolde i denne sæson. Det har i alt kostet kongeklubben 10 point. Du får odds 15.00 på, at Isco laver mål fra en position uden for feltet og 10.00 på, at den tidligere Barca-angriber Saviola header et mål ind.

Resultattip: Màlaga 2-3 Real Madrid (18.00)