La Liga: Optakt og spilforslag til Real Betis-Deportivo La Coruña


Real Betis 1.87 Uafgjort 3.40 Deportivo La Coruña 4.15 (Kickoff mandag kl. 22:00)


Det tidligere mesterhold Deportivo lignede længe en sikker nedrykker fra La Liga, men efter 0-2-nederlaget til Barcelona i marts tog fanden ved de blåhvide tropper fra Galicien, der vandt de efterfølgende fire kampe og spillede uafgjort i den seneste runde på hjemmebane mod Athletic Bilbao.

Mandag aften runder Deportivo så spillerunden af på udebane mod et andet traditionshold i form af Real Betis. De grønne og hvide fra Sevilla har haft en glimrende sæson i det spanske og ligger før mandagens opgør på syvendepladsen med fem point op til de europæiske pladser. Klubben kom i sidste sæson op i La Liga igen og tilspillede sig en 13. plads.

Til trods for sin gode stime på fem kampe som ubesejret er Deportivo det fjerdedårligste udehold i ligaen med beskedne 11 point for 16 kampe på fremmed græs. Sæsonens to eneste udesejre er dog kommet i de seneste to udekampe - henholdsvis 4-0 og 3-2 over Levante og Mallorca - og klubben ligger i skrivende stund nummer 17 à point med Celta Vigo og Zaragoza på de to nedrykningspladser derunder og med to point ned til nummer sjok, Mallorca.

Kigger vi nærmere på værternes hjemmebanestatistik, så ser vi, at de har fået 25 point for 16 kampe. Resultatstatistikken 7-4-5 i egen hule er ikke decideret imponerende, og med tanke på gæsternes fine form og høje motivationsfaktor, så kunne det meget vel blive en yderst lige kamp med masser af nerve. Det omvendte opgør i La Coruña endte med en 3-2-sejr til Betis, men dengang var Depor i en anden og sørgeligere forfatning.

Spilværdien ligger umiddelbart på X'et til odds 3.40, så det er det, vi satser på.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40


Klik her for at spille på kampen mellem Betis og Deportivo hos Unibet