La Liga: Optakt og spilforslag til Real Madrid-Malaga


José Mourinhos seneste indkøbstur skabte en del postyr i Madrid, da det spanske tv-program fortalte, at træneren var blevet spottet, mens han købte for over tusind kroner kasser og malertape. Det var angiveligt det endelig bevis på, at The Special One var på vej ud af byen.

Hvad der måske er mere afslørende er, at en nuværende midterforsvarer svarede træneren igen i den forløbne uge. Landsmanden Pepe indtog et overraskende standpunkt, da han bakkede op om klubbens anfører, Iker Casillas: "Iker er afholdt. Det, træneren sagde, var ikke det mest passende. Han er en institution både i denne klub og i Spanien".

Træneren svarede igen på sin pressekonference og mente, at Pepe bare var frustreret over at være blevet sat på bænken til fordel for Raphael Varane: "Hans problem handler om frustration. Det er hårdt at være en stor spiller, 31 år gammel og blive kompromitteret af en knægt, der bare er 19".

En anden træner, der konstant bliver sat i forbindelser med engelske klubber, er Manuel Pellegrini. Efter sjældent at have modtaget sin løn og ofte at have erfaret, at løfter er blevet brudt, førte chileneren Malaga til kvartfinalerne i klubbens debut i Champions League, og i skrivende stund indtager andalusierne en respektabel sjetteplads i La Liga. Efter selv at have siddet i Real Madrids varme trænersæde ved han, hvor meget pres der er på Mourinho, selvom han måske ikke sympatiserer med sin kollega.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Hele sidste sæsons backkæde kan være væk til aftenens kamp. Álvaro Arbeloa, Marcelo og Sergio Ramos er skadet, mens Pepe meget vel kan ende ved siden af Casillas på bænken. Raphäel Varane og Michael Essien forventes at vende tilbage til start-11'eren.

Weligton er ude med karantæne hos gæsterne, så Diego Lugano spiller med al sandsynlighed i midterforsvaret. Javier Saviola håber på at starte som spydspids mod sin tidligere klub.
 

Form

Real Valladolid skabte en god kamp og pressede hovedstadsholdet. Real er på vej mod Copa del Rey-finalen, men får stadig resultater i ligaen. Kongeklubben har dog indkasseret kampens første mål i fem af sine seneste syv ligakampe som et resultat af koncentrationssvigt. Det giver odds 3.50, hvis udeholdet scorer i første halvleg. Nederlaget til de andalusiske rivaler Granada betød, at Malaga nu har tabt fire af sine seneste seks kampe.
 

Seneste indbyrdes opgør

De to hold mødtes fire gange i det seneste kalenderår, og sydspanierne vandt det seneste opgør 3-2. Den kamp blev dog spillet hjemme i de trygge rammer på La Rosaleda.
 

Målscorere 

Los Blancos ligner mere og mere et hold, der har brug for et wake-up-call, så overvej en Malaga-spiller som første målscorer. Der er odds 5.50 og 4.00 på henholdsvis Roque Santa Cruz og Saviola som første målscorere og mere fristende odds 6.50 på den unge stjerne Isco. To hovedstød fra Cristiano Ronaldo i lørdags bragte portugiseren op på 53 mål i sæsonen. Han er nu bare ét mål fra at have lavet 200 kasser for Real Madrid, og superstjernen er helt nede på odds 1.33 på at nå det imponerende ciffer onsdag aften.
 

Vurdering & odds

Mourinho har talt om holdets fantastiske hjemmebanestatistik i denne sæson. Det er ikke noget, han ønsker at spolere onsdag aften - især ikke nu hvor Pellegrini er tilbage i hovedstaden. Real Madrid-sejren er sat til odds 1.23.
 

Bonusspil

Real Madrid har vundet ni af sine seneste 10 ligakampe, men har kun haft én clean sheet i den periode. Det tidligere så vandtætte Malaga-forsvar har indkasseret 14 mål i de seneste seks kampe i alle turneringer. Der er odds 1.80 på, at begge hold scorer onsdag aften på Bernabeu.
 

Resultattip: Real Madrid 3-2 Málaga (32.00)


Klik her for at spille på kampen mellem Real og Malaga hos Unibet