La Liga: Optakt og spilforslag til Real Madrid-Osasuna


Real Madrid 1.22 Uafgjort 5.80 Osasuna 12.00 (Kickoff lørdag kl. 17:00)
 

Vidste du, at: Som Unibet-kunde ser du kampen gratis her!
 

Vi har tidligere sagt, at det kun er formaliteter, der mangler, før José Mourinho igen kan kalde sig sig Chelsea-træner. Skal vi tro de seneste rygter, så er det eneste, der nu skal til, at The Special One sætter sig på et fly mod London; billetterne er garanteret allerede bestilt. Det betyder, at lørdagens hjemmekamp mod Osasuna sandsynligvis bliver portugiserens sidste kamp som træner for Los Blancos. Hvis der grædes på Bernabeu, er det dog nok glædestårer. Selvom det er svært at forestille sig, at de hvidklædte spillere nærer et særligt ønske om at give Mou en flot afsked, så skal man huske på, at Real har vundet sine seneste 10 hjemmekampe og scoret 31 kasser i løbet af samme periode. Hjemmesejren er sat til odds 1.22.

Det er et kendt faktum, at Mourinho har lagt sig ud med de fleste i den spanske hovedstadsklub - inklusiv spillerne. Det er sjældent noget, der kaster gode resultater af sig på grønsværen, og Real står da også uden sejr i sine seneste tre kampe inklusiv pokalfinalenederlaget mod lokalrivalen Atletico. I udekampen mod Real Sociedad for fem dage siden måtte Mourinho & Co. nøjes med 3-3 efter at have ført tre gange i løbet af opgøret. Den foregående ligakamp endte 1-1 mod Espanyol, og endnu en uafgjort lørdag giver odds 5.80.

Osasuna har allerede sikret sig endnu en sæson i La Liga. Los Rojillos har været i fin form på det seneste, hvor det er blevet til to sejre ud af tre mulige. Sæsonen har dog været lidt af et antiklimaks efter sidste sæsons flotte syvendeplads. Træner José Luis Mendilibar har dog ingenting at skamme sig over. Pamplona-klubben er nemlig kun havnet over 12. pladsen tre gange siden oprykningen til La Liga for 12 år siden. På udebane er holdet ikke noget at skrive hjem om. 3-4-11 er resultatstatistikken, og vi skal tilbage til 31. marts for at finde den seneste sejr på fremmed græs til De Små Røde: 3-1 blev det dengang over Valladolid. Oddset indikerer også, at Real ikke har tabt hjemme på Bernabeu i denne sæson. Osasuna-sejren ligger helt oppe på 12.00.
 

Spilforslag:
Sats på 1/1 i halvleg/fuld tid til odds 1.78
Sats på, at Real Madrid vinder med handicap 0-1 til odds 1.64