La Liga: Optakt og spilforslag til Valencia-Real Madrid


De to hold mødes for anden gang på fem dage, og det første møde bliver stadig diskuteret højlydt. Her vandt Real 2-0, og Valencias træner, Ernesto Valverde, blev sendt op på tribunen. Den 48-årige mente, at en række vigtige kendelser gik imod Valencia. "Det er et deja-vu. Jeg har oplevet det før", sagde Valencias Roberto Soldado, mens præsident Manuel Llorente uddybede på kryptisk vis: "Det sker altid her. Når det ikke er dommerne, så er det dommerne". Llorente sagde også, at han var meget stolt af sit hold på trods af resultatet.

Seneste nyt fra omklædningsrummene

Valverdes hold vil være uden en stribe stamspillere inklusiv backerne Jérémy Mathieu og João Pereira. David Albelda, Sergio Canales, Daniel Parejo og Sofiane Feghouli er ligeledes ude.

Sergio Ramos' karantæne på fem kampe blev bekræftet af appelkomiteen, så ham må Real fortsat undvære, ligesom den anden midterforsvarer Pepe er ude. Marcelo kom tilbage i midtugen, og Fábio Coentrão vil sandsynligvis optræde på venstreback-pladsen. Kaká er i karantæne efter brasilianerens røde kort mod Osasuna, og dermed får han lidt tid til at forberede sig til sin snarlige tilbagevenden til Milan. Cristiano Ronaldo er med igen, efter at han sad ude med karantæne i Pamplona.

Form

Nederlaget i midtugen kom efter fire sejre i træk for Valencia, der blot har tabt to kampe ud af ni, siden Mauricio Pellegrino blev erstattet på bænken. Resten har holdet vundet. Real er ubesejret i sine seneste fire kampe, selvom den uafgjorte kamp mod bundholdet Osasuna understregede Los Blancos' problemer på fremmed græs.

Seneste indbyrdes opgør

Opgøret tirsdag aften var den første af tre kampe på kort tid mellem de to hold, og her vandt Real Madrid. Gæsterne følte sig snydt, da adskillige tætte offside-domme gik imod Soldado. Derudover så Ricardo Carvalho ud til at have taget med hånd i feltet, ligesom Gonzalo Higuaín angiveligt tog hånden til hjælp i forbindelse med Reals andet mål. Real Madrid har scoret mindst tre mål i sine seneste tre udekampe mod Valencia i alle turneringer, hvor kongeklubben imidlertid også har indkasseret scoringer. Over 3.5 mål giver odds 2.25.

Målscorermarkedet

I et interview med Fifa's officielle hjemmeside fortalte Ronaldo om sin ambition om at blive i Madrid - i hvert fald i den nærmeste fremtid. "Jeg vil opfylde min kontrakt med Real Madrid. Det er jeg helt klar omkring. Derefter, tja, jeg ved ikke, hvad der sker i fremtiden", sagde den portugisiske angriber. Det er dog ikke sikkert, at han har noget valg, eftersom klubben næppe vil lade ham gå gratis efter at have slået transferrekorden for bare tre et halvt år siden. Adskillige forlydender går på, at han havde højlydte skænderier med sin træner tirsdag aften. Ronaldo vil sandsynligvis lave et stort La Liga-comeback efter sin karantæne, og han giver odds 1.72 på at score i kampen samt 14.00 på at lave et hattrick.

Hvis hans attitude på banen afspejler hans ord uden for den, så er Soldado opsat på at lave mål. Angriberen er tændt og i god form, efter at han scorede to gange mod Sevilla. Han giver odds 6.50 som første målscorer.

Dom

Valencia vil forsøge at bruge sin vrede over at være blevet behandlet uretfærdigt i de seneste indbyrdes møder til at skaffe en sejr på hjemmebanen. Med eller uden dommerhjælp bør du dog nok regne med, at Los Blancos tager en snæver sejr i en underholdende kamp. Real Madrid-sejr giver odds 1.90.

Bonusspil

Efter at have scoret mindst to mål i ni af de seneste 10 hjemmekampe har Valencia ingen problemer foran modstanderens mål. Sidste lørdags uafgjorte kamp mod Osasuna skulle blive første gang i ni tilfælde, hvor Real ikke scorede. Hvis begge hold scorer i aftenens kamp, så får du dine penge 1.45 gange igen.

Resultattip: Valencia 2-3 Real Madrid (18.00)