La Liga: Optakt til Rayo Vallecano vs. Real Madrid


Sniksnakken fra omklædningsrummet på Bernabeu bliver sværere og sværere at holde trit med, efterhånden som ugerne passerer - og vi er ikke engang i oktober endnu. Det tyder på en interessant sæson. Hvilken pressekonference er ærlig eller fup? Og hvilke medielæk er med vilje, og hvilke er ikke?

Efter Sevilla-kampen satte José Mourinho spørgsmålstegn ved de spanske spilleres engagement - Iker Casillas, Xabi Alonso og Alvaro Arbeloa havde lavet reklamer for fodboldstøvler dagen forinden. Ikke overraskende bryder spillerne sig ikke om den offentlige kritik, selvom der ikke er noget, der tyder på, at den vil forstumme lige med det samme. "Det handler om en sindstilstand og om to eller tre spillere, der ikke tænker som resten. Det er spillere, der ikke er engagerede, og for hvem fodbold ikke er en prioritet i livet," hvæsede José.

Holdnyheder

Konklusioner omkring, hvilke spillere træneren refererede til, fortsatte, da Sergio Ramos blev fjernet fra startopstillingen mod Manchester City. Øjensynligt var beslutningen udelukkende baseret på et fodboldfagligt grundlag, så vi må regne med, at forsvarsspilleren er tilbage i start-11'eren. Mindst end af de to spillere Mesut Özil og Luka Modric vil være tilbage i startopstillingen.

Ruben Martinez burde være tilbage i buret for Rayo efter at have været ude med karantæne i kampen mod Atletico Madrid. Alejandro Dominguez, Andrija Delibasic og Lass Bangoura gjorde alle et godt indtryk i den kamp, hvilket bringer dem i spil til at starte inde mod Real.

Form

Det er Mourinhos dårligste sæsonstart i trænerkarrieren. Noget af det samme skete i Chelsea, hvor begivenheder uden for banen resulterede i hans afsked. Reals midtugesejr viste karakter og fightervilje, men udstillede også store svagheder.

Rayo burde være blevet begravet mod Atletico; bagud med 4-0 kunne de have tilladt sig at have tankerne andetsteds. Men de viste stolthed og professionalisme og var blot ét mål bagefter, da dommeren fløjtede for sidste gang. Det var holdets første nederlag i en sæson, hvor de indtil videre har præsteret over det forventede.

Seneste indbyrdes møder

I de seneste fem møder mellem de to hold på Vallecas er resultatet to gange blevet 0-1 og to gange 2-3. Sidstnævnte resultat giver pengene 20.00 gange pengene igen. Reals 6-2-sejr på hjemmebane i september sidste år var usædvanlig i forhold til de andre kampe i nyere tid.

Spil på målscorere

Karim Benzema tilførte Real god energi onsdag aften. Hvis han får lov til at spille, kan du få dine penge 4.70 gange igen på franskmanden som første målscorer - og 6.00 gange igen som minimum dobbelt målscorer. Overskriftsrøveren Ramos har odds 17.00 på at score det første mål.

Andrija Delibasic lavede sit andet og tredje mål i sæsonen sidste weekend, efter at han er startet på bænken i alle tre kampe. Han har odds 14.00 på at score kampens sidste mål.

Dom

Real Madrid har tabt alle sine tre udekampe i denne sæson. Det kan de dog ikke blive ved med, og dette må være kampen, hvor de kommer tilbage til odds 1.27.

Bonusspil

Der er blevet scoret under 2.5 mål i Rayo Vallecanos seneste tre hjemmekampe i ligaen. Med tanke på at Los Blancos er et lille stykke fra topformen, kan det vise sig kløgtigt at spille på færre end 2.5 mål til 2.65.

Resultattip

Rayo Vallecano 1-3 Real Madrid (11.00)