La Liga: Optakt til Sevilla-Celta Vigo


Sevilla 1.48 Uafgjort 4.20 Celta Vigo 6.50 (kickoff mandag kl. 21.30 - kampen kan ses på Unibet TV)


Andalusierne tabte til Atletico Madrid i semifinalen i Copa del Rey sidste uge, og mandag aften er holdet pisket til en sejr over Celta og Michael Krohn-Dehli, hvis det skal blive til europæisk bold efter sommerferien.

I skrivende stund har Sevilla ni point op til top-6 og de europæiske pladser. Efter at være blevet smidt ud af den spanske pokalturnering er fokus udelukkende på La Liga. Holdet har spillet en kamp mindre end konkurrenterne og har derfor en fin mulighed for at indhente lidt af det tabte i forhold til konkurrenterne i den spanske subtop.

Træner Herrero fik sparket i Celta Vigo efter tre nederlag i træk. Med den nye træner Abel Resino i spidsen vandt holdet på hjemmebane mod Granada i sidste weekend. Celta har den tidligere succesrige Sevilla-keeper Javi Varas i buret.

Krohn-Dehli & Co. har muligheden for at kravle op på den dejlige side af nedrykningsstregen på 16. pladsen med en sejr. Zaragoza ligger før kampen to point over Celta, og lige derover ligger Granada med 26 point. Vinder Celta Vigo mandagens aftenkamp står der ligeledes 26 ud for de lyseblå i regnskabet.

Celtas kommende kampe er mod Real Madrid, Deportivo La Coruña og Barcelona. Det er med andre ord en meget vigtig kamp for det nedrykningstruede mandskab. Det seneste indbyrdes møde endte 2-0 til Celta.


Klik her for at spille på kampen mellem Sevilla og Celta.