La Liga: Real Madrid vinder men indkasserer mål i Elche


Ángel di María afslørede sidste weekend, hvorfor han besluttede sig for at blive og kæmpe med Gareth Bale om en plads i Real Madrids start-11'er.


I et interview med en spansk radiostation indrømmede han, at han vidste, at han "ville have en chance for at få spilletid" efter en snak med træner Carlo Ancelotti. "Det er en klub, der altid vil tiltrække spillere, men af og til glemmer den de spillere, den allerede har", sagde han.


Den argentinske fløj kommenterede også afskeden med landsholdskammeraten Gonzalo Higuain og det kontroversielle salg af Mesut Özil: "Jeg talte med Gonzalo. Han havde været her i syv år og følte at en cirkel var blevet sluttet, og at han havde brug for nye omgivelser". Derefter sagde han om Arsenals nye playmaker: "Folk siger, at han smuttede, fordi der kom nye spillere til, men det er jeg ikke sikker på".


Elche 11.00 Uafgjort 6.20 Real Madrid 1.25 (Kickoff onsdag 22:00)


Di María skulle være startet inde mod Getafe sammen med Bale, men waliseren afbrød opvarmningen tidligt på grund af en skade og blev afløst af Isco. Det var dog en anden spiller med navnet Ángel, der lavede kampens første mål, da Lafitas afrettede skud gav Getafe en uventet føring. Real kæmpede sig naturligvis tilbage i kampen; Pepe headede udligningen i kassen, Isco nettede, og Ronaldo blev dobbelt målscorer.


Nu hvor Real har indkasseret kampens første mål i de to seneste opgør, bør man overveje at se nærmere på de høje odds på Elche-spillere som første målscorer. Den erfarne Edu Albácar sparker straffe for klubben og har allerede lavet to mål i denne sæson. Han har odds 24.00 på at chokere Los Blancos og lave det første mål.


Mens Ancelotti har lagt sig fast på, hvilken målmand han vil spille med, er det tvivlsomt, hvorvidt han har besluttet sig for sit favoritforsvar eller centrale midtbaneduo. Italieneren har endnu ikke stillet med de samme seks spillere på de defensive forsvars- og midtbanepladser i to kampe i træk og har i blot seks kampe vekslet mellem fire forskellige kombinationer på den defensive midtbane. Som konsekvens har Real Madrid ikke holdt nullet i de seneste fire kampe. Der er odds 1.67 på, at begge hold scorer.


Spilforslag:

Sats på, at Elche taber 1-3 til Real Madrid (9.00)


Klik her for at spille på La Liga hos Unibet