La Liga: Real sniger sig forbi Levante


Der lurer en målmandskrig i Madrid. Iker Casillas er med i Real-truppen for første gang, siden han blev klar efter sin skade, men træner José Mourinho undlod angiveligt at spørge ind til hans genoptræning i løbet af de to måneder, den spanske landsholdsspiller sad udenfor. En radiojournalist gjorde portugiseren opmærksom på, at Real kun har holdt målet rent én gang i de 12 kampe, hvor anføreren har været ude. Efter at have hevet et papir frem med ord, som reporteren havde skrevet i en tidligere æra i Madrid, gentog Mourinho, at medaljer, status og navn ikke  bør have noget at sige, når holdet udtages. Han sluttede af med at folde papiret sammen, kigge på journalisten og konkludere: "Vi ved allesammen, at du ikke er objektiv i dine analyser". Mourinho fandt en allieret i en anden legendarisk træner, italienske Arrigo Sacchi. "Iker Casillas har altid trænet skidt, og Mourinho har ret, når han ikke udtager ham", mener den tidligere sportsdirektør i Real. Mou pointerede desuden, at han vil have svært ved at droppe den formstærke Diego Lopez.

Juan Ignacio Martínez' Levante er seks point fra at få endnu en sæson med Europa League-bold. Holdet kom helt til ottendedelsfinalerne i denne sæson, hvilket var længst af alle spanske hold. Som så mange andre klubber havde Levante svært ved at balancere mellem Europa og den hjemlige liga; sidste weekends sejr kom efter en stime på syv kampe uden sejr.

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Real vil nok rotere lidt. Kaká, Marcelo og Luka Modrić får sandsynligvis alle tre muligheden for at imponere træneren igen, mens Pepe og Álvaro Arbeloa håber at kunne overbevise træneren om, at de fortjener mere førsteholdsfodbold.

Gæsterne har David Navarro ude med karantæne, men anfører Sergio Ballesteros er mand for at fylde hullet i forsvarskæden. Pedro López, Nabil El Zhar og Valdo er alle inde i billedet til en startplads, men de må nok starte på bænken.

Form

Den overraskende uafgjorte kamp mod Real Zaragoza satte en stopper for en stime på syv sejre, hvilket var Los Blancos bedste periode i sæsonen. Den overlegne 3-0-sejr over Galatasaray viste potentialet hos Reals offensive spillere.

Sejren over Sevilla var Levantes første sejr i to måneder, og holdet har ikke vundet på udebane siden den 16. december.

Seneste indbyrdes opgør

Sidst Levante besøgte Bernabeu, tabte de 2-4 i en kamp, hvor Cristiano Ronaldo lavede hattrick. Du får odds 6.50 på, at den portugisiske stjerne gentager kunststykket lørdag aften. De to klubbers seneste opgør involveret en øjenskade til Ronaldo, en drivvåd bane, slåskamp i omklædningsrummet og tilkaldt politi på Ciutat de Valencia-stadion.

Målscorermarkedet

Gonzalo Higuaín satte otte minutter efter sin indskiftning effektivt punktum for enhver spænding mod de tyrkiske mestre. Den argentinske angriber forventes at starte inde og har odds 4.30 som første målscorer.

Vurdering

Selvom "The Special One" har bekræftet klubbens prioritering denne sæson, så gør føringen mod Galatasaray og den højspændte affære sidst mod Levante, at kampen nok skal blive hidsig. En Real-sejr giver odds 1.14.

Bonusspil

Pepe og Ballesteros har henholdsvis odds 3.60 og 2.30 på at få gult kort, mens et rødt kort i kampen kaster odds 2.75 af sig.

Resultattip: Real Madrid 2-1 Levante


Klik her for at spille på kampen mellem Real og Levante hos Unibet.