La Liga: Real Sociedad holder endnu en gang Rayo fra fadet


Real Sociedad 1.45 Uafgjort 4.70 Rayo Vallecano 6.75 (Kickoff mandag 22:00)


27. spillerunde i La Liga afsluttes mandag aften klokken 22 med opgøret på Anoeta Stadium mellem Real Sociedad og Rayo Vallecano. Værterne vil gøre alt for at holde fast i lokalrivalerne fra Athletic Bilbao, der ligger nummer fire i tabellen med otte point ned til Real. Gæsterne fra hovedstaden er derimod næstsidst i rækken og har desperat brug for point.

Sociedad kommer med et nederlag til Sevilla i bagagen - et pointtab der kan vise sig fatalt i kampen om en plads i Champions League. På eget græs har der dog været anledning til jubel for baskerne; i den seneste hjemmekamp vandt Sociedad 3-1 over Barcelona, og i hele sæsonen er det blevet til otte hjemmesejre, tre uafgjorte og blot ét nederlag (i begyndelsen af efteråret mod Atletico Madrid).

I mandagskampen må værterne undvære Anostegi, Zaldua og Claudio Bravo, der alle er skadet. Griezmann er dog klar til at støbe kuglerne for hjemmeholdet, efter at han onsdag debuterede som fransk landsholdsspiller i 2-0-venskabssejren over Holland.

Rayo vandt senest 1-0 over Sevilla, men den lille Madrid-klub har ikke meget at glæde sig over i bunden af La Liga, efter at Valladolid, Granada og Betis alle vandt i weekenden. Tre sejre er det blevet til på udebane for Rayo, mens to kampe er endt uden vinder, og hele otte er tabt. Gæsterne stiller som altid op i en 4-2-3-1-formation med Larrivey som spydspids.

I det omvendte opgør vandt Rayo 1-0, men i de seneste to indbyrdes opgør i Sociedad har hjemmeholdet i begge tilfælde vundet 4-0. Baskerne har vundet syv af deres seneste otte hjemmekampe, og i de seneste fire hjemmekampe mod Rayo er det ikke lykkedes gæsterne at score mod de blåhvide.

Rayo foretrækker at have bolden, hvilket holdet er ganske fermt til, men mandag aften får de rødhvide spillere det svært mod en Sociedad-offensiv, der er med til at gøre hjemmeholdet til solid favorit, og vi tror ikke, at begge hold kommer på tavlen (odds 2.08).


Klik her for at spille på La Liga hos Unibet!