La Liga: Villarreal henter favoritsejren over Osasuna


Villarreal 1.40 Uafgjort 4.50 Osasuna 9.00 (Kickoff mandag 22:00)


Mandagskampen på Madrigal afslutter 22. spillerunde i La Liga. Værterne, Villarreal, går efter en plads i næste sæsons Champions League, og i øjeblikket jagter Den Gule Ubåd Athletic Bilbao, der har seks point mere på fjerdepladsen, men som også har spillet en kamp mere. Osasuna derimod ligger tre point over nedrykningsstregen og kommer til Castellon-provinsen for som minimum at hente ét point.

Villarreal tabte senest 0-1 til Valladolid, hvilket var ganske overraskende efter tre sejre på stribe og 12 mål i samme periode. På eget græs har Villarreal vundet seks kampe, mens tre er endt uafgjort, og to er tabt. Vi forventer ikke mange ændringer i start-11'eren i forhold til den seneste kamp. I angrebet er det Uche og Dos Santos, der skal være med til at sikre de gulklædte sejren.

Osasuna fik senest en stor lussing på hjemmebane mod Athletic på 1-5, men forinden havde holdet spillet fem kampe uden at tabe (inklusiv et uafgjort resultat på hjemmebane mod Real Madrid). På fremmed græs har de rødblusede fra Pamplona vundet tre gange, mens to er endt uafgjort, og seks er tabt.

Målmand Fernandez stod mildest talt skidt mod Athletic, så til mandagens opgør erstattes han af Riesgo. Arribas og Punal er i karantæne, og i angrebet stiller gæsterne med Oriol Riera.

I det omvendte opgør vandt Villarreal 3-0. Bortset fra fadæsen mod Valladolid har Villarreal vist gode takter i La Liga, og i de tre kampe, der gik op til forrige weekends nederlag, scorede holdet fire mål i gennemsnit. Over 2.5 mål giver odds 1.78, men vi satser i stedet på, at hjemmeholdet vinder uden at lukke mål ind til odds 2.06.


Klik her for at læse analyse og optakt til topkampen i Serie B mellem Empoli og Palermo!