Pokalbrag i Tyskland og Frankrig - og så kan Deportivo stresse Real Madrid


Dep. La Coruna - Real Madrid (kampstart onsdag 21.30)
Deportivo scorer, 40 units
Odds 1.49

Begge hold scorer, 25 units
Odds 1.63

Ved du, hvornår Real Madrid senest formåede at holde nullet på udebane (når vi lige ser bort fra VM for klubhold)? 19. november mod Atletico Madrid. Det er 14 udekampe siden (igen bortset VM for klubhold).

Det skulle være meget underligt, om madrilenernes forsvar styrkes af at mangle Sergio Ramos, der efter forsøget på at amputere Messis ben i søndags nu igen sidder i skammekrogen. 

Gæsterne er 44 point bedre end Depor i stillingen, så på papiret skal Real Madrid kunne klare onsdagens hjemmehold - Ramos eller ej - men tjek lige, hvordan Depor har klaret sig mod rækkens bedste hold på hjemmebane:

Hovedstadsklubben må være lidt såret efter søndagens nederlag mod Barca.

De vandt 2-1 over Barcelona, spillede 1-1 mod Atletico Madrid, 0-0 mod Villarreal og tabte 2-3 til Sevilla efter at have ført 2-0. Man kan anføre, at de mødte Barca på et gunstigt tidspunkt, men hvem siger, at det ikke også er gunstigt at møde Real her?

Hovedstadsklubben må være lidt såret efter søndagens nederlag mod Barca, og som sagt er kaptajnen ikke til rådighed. Alle 14 førnævnte kampe bød på scoringer af begge parter, så odds 1.63 på dét udfald virker attraktivt, men man kan også nøjes med en satsning på hjemmeholdet, hvis man vil nøjes. 

Blandt andre kampe i aften i Spanien ser man Sociedad være på besøg hos Valencia. Hjemmeholdet skulle være uden Parejo, hvilket de har prøvet fire gange i deres seneste 50 kampe. Valencia tabte alle fire. Odds 2.60 på 2-tallet?

Paris SG - Monaco (kampstart onsdag 21.05)
Begge hold scorer, 35 units
Odds 1.52

Under 3.5 kort, 15 units
Odds 2.08

De to topklubber har mødt hinanden tre gange i denne sæson, og i alle tre kampe kom begge parter på tavlen. De er begge sindssygt effektive i offensiven, og selvom PSG vel nok berettiget er favorit, fordi Monaco sandsynligvis prioriterer andre ting, kommer stormtropperne fra fyrstendømmet næppe og lægger sig.

Bortset fra Montpellier har ingen i Ligue 1 fået færre kort end netop disse to klubber, og det afspejles i deres interne opgør. Ingen af de seneste fem møder har haft mere end tre kort, hvorfor mere end to gange pengene på en kortfattig kamp frister. 

Det kan man så selv bestemme, om odds 1.40 på en scoring af Cavani gør, men faktum er, at han har scoret i alle sæsonens møder med Monaco og i fem af de seneste seks kampe mod denne modstander. 

Det er sjette år i træk, Bayern og Dortmund mødes i DFB Pokalen, og de seneste fire opgør bød på højst to scoringer.

Apropos kortspil så spilles der også en semifinale i DFB Pokal, der tegner uhyre interessant. Jeg finder kampen mellem Bayern og Dortmund svær at spore sig ind på. Hvor såret er Bayern, og kan Dortmund overhovedet udnytte det?

En scoring af begge parter virker oplagt, men det har det gjort før imellem dem, uden at det skete fyldest. Man kan dog overveje en satsning på over 4.5 kort til odds 2.30; deres seneste fire møder bød alle på mindst fem kort undervejs - selv i den ligegyldige Super Cup, der åbnede sæsonen. 

Det er i øvrigt sjette år i træk, de mødes i DFB Pokalen, og de seneste fire opgør bød på højst to scoringer. Odds 2.80under 2.5 mål? De seneste tre måtte afgøres i minimum forlænget spilletid. Odds 4.60uafgjort?