Ed Malyons sikre spil: Sats på mange mål, når Rennes rejser til Nice i aften


Der er tre kampe i Ligue 1 tirsdag aften, hvor rejser til Frankrig for at finde gode spilobjekter - nærmere bestemt til Côte d'Azur.

Nice og Rennes er henholdsvis nummer to og tre på formbarometret, så begge hold går ind til kampen med troen på, at der venter tre point i kampen om kvalifikation til Europa.

En sejr til værterne fra Nice vil betyde, at holdet kommer à point med St Etienne på fjerdepladsen, mens en sejr til gæsterne vil betyde, at de kommer op på en vigtig Champions League-plads - et bevis på hvor godt de er startet sæsonen, men også på hvor tæt ligaen er.

Begge klubber kan med god ret hævde at have lavet et af de bedste indkøb i sommer. Rennes snuppede Romain Alessandrini i Ligue 2, og det er allerede blevet til seks mål fra midtbanespilleren. Nice derimod har nydt godt af den argentinske angriber Dario Cvitanich, hvis syv mål i sæsonen alle har været de første i holdets kampe. Dermed bør han være et godt bud på første målscorer til odds 5.50.

I en kamp mellem to så formstærke hold sløjfer vi spillene på resultatet og fokusere på antallet af mål.

Af holdene i øverste halvdel af rækken er det kun Lorient, der har lukket flere mål ind end Nice og Rennes, hvis respektive forsvarskæder ser skrøbelige ud.

Rennes har spillet fint på hjemmebane på det seneste og har lukket godt af bagude, men det har ikke været tilfældet i de seneste kampe på fremmed græs, hvor scoringerne er væltet ind i begge ender af banen. Holdet har det bedste angreb i ligaen på udebane, men det vil ikke skræmme Nice i egen hule.

Hvis man kigger på holdenes seneste seks kampe, så er de fem gået over 2.5 mål. Det tror vi, sker igen i aften, hvor oddset er helt oppe i 2.10.