Franske fredagfristelser: Nice-offensiv svækket før møde med Montpellier


Nice - Montpellier (kampstart fredag 20.45)
Nice under 1.5 mål, 57 units*
Odds 1.66

Nice er stadig en del af titelkampen i Frankrig med kun tre point til førstepladsen, men de er gået hen og blevet lidt svækkede til fredagens kamp mod Montpellier. Nice er således uden sine to topscorere, Plea og Balotelli, da den første er skadet og den anden i karantæne. Balotelli har misset 11 kampe i denne sæson, og syv af dem havde færre end tre scoringer.

Sæsonens omvendte kamp sluttede 1-1, og Nice har i de seneste to hjemmekampe mod Montpellier kun scoret én gang. Montpellier har set skarpe ud siden et trænerskifte med tre sejre i de seneste fire kampe. Undtagelsen var mod Monaco, som de fleste i Frankrig taber til.

Montpellier er tilpas dårlige på udebane til, at jeg ikke tør gå efter point til dem, men jeg tænker stadig, at det må give Nice problemer at stå uden deres to bedste frontmænd og spiller derfor ovennævnte.

FIK DU LYTTET TIL DEN SENESTE UDGAVE AF VORES BETTING-PODCAST, SPILLEFUGLENE? DU KAN FINDE DEN HER

Under 3.5 kort, 43 units*
Odds 2.20

Man skulle tro, der var god mulighed for en fair kamp. På fairplay-listen ligger de her to nemlig nummer et og tre. Montpellier har et snit på 1,15 gule kort pr. kamp, mens Nice har et på 1,46. De seneste to møder imellem dem så henholdsvis to og tre uddelte kort. 

Nice under 4.5 hjørnespark, 48 units*
Odds 1.96

Nice er ikke ligefrem det skarpeste hjørnehold i Ligue 1. De har kun været over fire hjørnespark to gange i 13 hjemmekampe i denne sæson. To! Alligevel er "under"-udfaldet favorit her. 

Forklaring til units:
Units er en angivelse af den indsats, jeg vælger at tildele mit givne spil. Du kan vælge at kalde det kroner, dollars, pund, euro eller noget helt femte, og det står dig frit for, hvordan du "oversætter" de enkelte units.

Om du sætter det "1 : 1" i forhold til dine egne indsatser, eller du vælger, at 1 unit hos mig svarer til 2 kroner hos dig. Eller igen; måske noget helt syvende. Mine units ligger mellem 0-100, fordi det efter min mening giver dig den bedste mulighed for selv at indrette dine egne indsatser derefter. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende mig en mail eller besøge min Facebook-side.