Franske fredagsfristelser: Formstærke Marseille har gode minder fra Lille


Metz – Bastia (kampstart fredag 19.00)
(asian handicap -0.25) 1, 50 units
Odds 1.73

Metz har tabt tre hjemmekampe i denne sæson, og de kom lige i træk. Det var Bordeaux, Monaco og Nice, der alle sejrede hos Metz, tabellens nummer et, tre og seks. Det kan man være bekendt som oprykker. I de seneste ni har der til gengæld været lukket af, mens Bastia omvendt er i svære problemer.

De har ikke vundet siden 17. december, og har desuden tabt 11 af deres seneste 13 udekampe. Heraf fem i træk med 2-15 i målscore. Når man i forvejen er i krise, hjælper det næppe at have tre mand i karantæne, som tilfældet er her. Otte af de seneste ni opgør mellem disse to sluttede med hjemmesejr. Lad os bare få en mere.

Bastia over 3.5 hjørnespark, 18 units
Odds 1.75

Bastia har i 10 af 14 udekampe været over tre hjørnespark. Heraf fire gange af de seneste fem mulige, og det var alle i udekampe, der som ovennævnt blev tabt. 

Lille - Marseille (kampstart fredag 21.00)
Marseille over 1.5 mål, 12 
units
Odds 2.60

I seks af deres seneste syv kampe scorede Marseille mindst to mål. Undtagelsen var mod PSG, hvor de kun scorede én gang. Lille har ikke holdt buret rent i 10 hjemmekampe i træk i Ligue 1, de tabte de seneste tre og de sidste to med 2-1 og 3-2. Marseille vandt 2-0 og 4-2 i deres seneste to besøg her og spiller under Rudi Garcia bestemt ikke mindre offensivt.

Marseille over 4.5 hjørnespark, 15 units
Odds 2.08

Marseille har været over fire hjørnespark, og faktisk også over fem, i deres seneste fire udekampe, og landede på seks hjørnespark i den omvendte kamp i december. 

Under 3.5 kort, 15 units
Odds 2.20

Ingen af parterne er de helt store bisser, vel nok bedst illustreret ved at de sammenlagt blev tildelt nul kort i den omvendte kamp i december. Lilles gennemsnit for gule kort ligger på 1.73 pr. kamp, mens Marseilles ditto hedder 1.55. 

Holder begge snittet, hvad de så rigeligt gjorde i den omvendte kamp, lander vi under 3.5 kort, hvorfor odds 2.20 synes voldsomt.