Ligue 1: Cavani træder i karakter i Zlatans fravær mod danskerklub


Den forgangne weekend var endnu en vanvittig én af slagsen i Ligue 1. Monaco tabte for anden kamp i træk og er nu næstsidst i tabellen, mens Marseille igen leverede under vanlig standard. PSG vandt, men fik Zlatan Ibrahimovic skadet i op til fire uger med en hofteskade.

Fredag aften skal Zlatans holdkammerater så vise, at de kan uden svenskeren.

 

På papiret ligner det en meget nem kamp at forudsige resultatet af, da det er et opgør mellem top og bund, men i sidste sæson var det helt omvendt.

PSG tabte 0-2 i Evian i december, hvilket var sæsonens første nederlag for mestrene. Sæsonen forinden under Carlo Ancelotti blev pariserne slået ud af den franske pokalturnering af "danskerklubben". Evian slog desuden Monaco i ligaen før sommerferien, og det er tydeligt, at miniputten forstår at præstere mod de største klubber.

Evians sæsonstart har imidlertid været rædselsfuld med to nederlag og ni indkasseree mål (0-3 hjemme mod Caen og 2-6 i Rennes). Holdet leder efter formen og selvtilliden - ikke mindst i defensiven, der har vaklet. Dette er den perfekte lejlighed til at komme på sporet i sæsonen, og der er næppe tvivl om, at PSG frygter for netop denne udebanetur.

Hovedstadsklubben er uden Thiago Silva og Ibrahimovic, og favoritterne ved, at det bliver en hård nød at knække. Edinson Cavani erstatter Ibra som spydspids og vil have et stort pres på skuldrene på den plads, som han har villet spille på siden ankomsten til klubben. David Luiz fik en lovende debut i sidste weekend mod Bastia, og han skal styre de fire bagerste.

Selv uden sine to bedste spillere ser PSG meget stærk ud. Holdets selvtillid er stadig meget høj, og spillerne kommer nærmere og nærmere på deres maksimale ydeevne. Jeg tror, de vinder, men kommer til at arbejde hårdt for sejren.

Cavani er favorit som første målscorer til odds 4.00. Mit bedste bud er, at stillingen er uafgjort ved pausen til odds 2.43.

Resultattip: Evian 0 PSG 2 / odds 7.00