Ligue 1: Lille tager pligtsejr mod Rennes i fredagskampen


Lille 1.55 Uafgjort 3.75 Rennes 6.50 (Kickoff fredag 20:30)


Lille og Rennes tager fredag aften hul på 22. runde i Ligue 1, og de to klubber går ind til opgøret med vidt forskellige dagsordener; værterne kæmper med om en plads i næste sæsons Champions League, selvom de formmæssigt befinder sig i en bølgedal. Gæsterne derimod befinder sig på 15. pladsen og forsøger bare at holde sig væk fra nedrykningszonen.

Lille avancerede i den forgangne uge i den franske pokalturnering takket være en sejr over Amiens, men i ligaen har Simon Kjærs hold tabt to kampe i træk til Reims og St. Etienne. Girards mandskab kan ikke tillade sig at tabe yderligere terræn til PSG og Monaco - sidstnævnte må dog undvære colombianske Falcao i resten af sæsonen, hvilket betyder, at andenpladsen ikke er fuldstændig utopi for Lille.

Til fredagskampen må Lille sandsynligvis undvære sin danske midterforsvarer, der er småskadet, og i angrebet spiller Girard med Kalou og Roux, mens Rodellin ligger lige bagved. Les Dogues har indtil videre vundet otte hjemmekampe, mens to er tabt, og ingen er endt uafgjort.

Montaniers tropper er ubesejret i to kampe (to gange 0-0 mod Nice og Evian), men i de seneste syv opgør er det kun blevet til én sejr. I den forgangne uge eliminerede Rennes Boulogne i Coupe de France, men der kræves point i ligaen, hvis bundholdene skal holdes på afstand. Toivonen, der netop er skiftet fra PSV, forventes at få debut på midtbanen, mens Nelson Oliveira starter som spydspids med Pitroipa og Alessandrini på hver sin side. Rennes har vundet to ligakampe på udebane, mens to er endt uafgjort, og seks er tabt.

Lille er gået ubesejret fra 23 af de seneste 25 indbyrdes opgør mod Rennes i alle turneringer, og gæsterne har tabt deres seneste fire kampe på fremmed græs. Lille er tvunget til at vinde for at holde snor i Monaco, og vi satser på sejr til hjemmeholdet i en kamp med under 2.5 mål til odds 1.73.


Klik her for at følge vores dækning af Ligue 1 på Blog.unibet.com!