Ligue 1: Lyon tager sig sammen og besejrer Braithwaite & Co.


Lyon 1.80 Uafgjort 3.30 Toulouse 4.60 (Kickoff torsdag 21:00)


Torsdag aften sætter Lyon og Toulouse punktum for 16. spillerunde i Ligue 1, der er blevet spillet over tre hverdage i denne uge. De to hold ligger side om side i tabellen med 19 point hver. Desuden har de to klubber vundet det samme antal kampe, spillet det samme antal uafgjort og tabt lige mange ligaopgør (5-4-6. Desuden har de indkasseret det samme antal mål (21). Som prikken over i'et har Lyon og Toulouse præsteret de samme resultater over de seneste tre runder: én sejr, én uafgjort og ét nederlag.

Lyon og træner Garde kan umuligt være tilfredse med den første del af sæsonen. Lyon kommer lige fra det store nederlag i Paris mod PSG (0-4) - en kamp der måske kunne have udviklet sig anderledes, hvis Lacazettes forsøg på overliggeren i første halvleg ved 0-0 var gået ind. På eget græs har Lyon vundet tre gange, spillet fire uafgjorte og tabt en enkelt (0-1 i begyndelsen af sæson mod Reims). Torsdag aften satser Garde på en angrebsduo bestående af førnævnte Lacazette og Gomis.

Toulouse vandt senest hele 5-1 på hjemmebane over nummer sjok, Sochaux, men forindden var det kun blevet til én sejr i fem kampe, hvor holdet blandt andet fik tæsk 0-5 på hjemmebane mod Rennes. På fremmed græs har Casanovas tropper vundet to kampe (2-1 i St. Etienne og igen 2-1 i Reims). Torsdag satser gæsternes træner endnu en gang på danske Martin Braithwaite og Ben Yedder i front.

Lyon slog i sidste uge Betis på hjemmebane og sikrede sig dermed avancement til forårets knockoutkampe i Europa League. Torsdag aften skal holdet så forsøge at få styr på sagerne i ligaen. Lyon har ikke været et hold, man har kunnet stole på i år, men i denne omgang satser vi på sejr til hjemmeholdet til odds 1.80.


Klik her for at spille på Ligue 1 hos Unibet!