Ligue 1: Marseille fortsætter sin fine ligaform mod Montpellier


Marseille 1.85 Uafgjort 3.40 Montpellier 4.25 (Kickoff fredag 20:30)


Marseille-Montpellier åbner 15. spillerunde i Ligue 1, og ingen af holdene går ind til kampen med hænderne over hovedet.

Hjemmeholdet kommer med to ligasejre i bagagen (mod henholdsvis Ajaccio og Sochaux), men i Champions League løb de hvidklædte spillere ind i deres femte nederlag i træk i midtugen, hvilket betyder, at traditionsklubben ikke engang har mulighed for at spille Europa League efter vinterpausen. I den sidste gruppekamp på hjemmebane mod Borussia Dortmund har Baups mandskab kun æren at spille for.

Fredag kan Baup igen gøre brug af profilen Valbuena, men må til gengæld undvære Andrè Ayew, der stadig er for skadet til at spille. I angrebet regerer Gignac.

Hvis Marseille vil finde trøst, skal man måske bare kaste et blik på Montpellier, der gennemlever en situation, der er endnu vanskeligere end fredagens modstander. Fernandez' mandskab kan med rette kaldes uafgjorteksperter, efter at ni ud af 14 ligakampe er endt uafgjort, når Montpellier har været den ene part. Klubben, der blev fransk mester for blot to sæsoner siden, har indtil videre blot vundet to kampe i denne sæson (2-1 mod Sochaux og 5-1 mod Lyon), og Montpellier har spillet de seneste tre kampe uafgjort 1-1. Fernandez må undvære Bocaly og Jebbour og stiller med en offensiv trio bestående af Camara, Montano og Cabella.

Montpellier vil næppe græde over at fortsætte stimen af uafgjorte, eftersom Marseilles hjemmebane, Velodrome, er et vanskeligt sted at spille, og fordi gæsterne har tabt tre af de seneste fire besøg på dette imponerende stadion. Hjemmeholdet skal revanchere de dårlige præstationer i Europa, og til odds 1.85 satser vi på 1-tallet fredag aften.


Klik her for at spille på fransk fodbold hos Unibet!