Ligue 1: Marseille snupper favoritsejren over kriseramte Ajaccio


Ajaccio 4.60 Uafgjort 3.40 Olympique Marseille 1.82 (Kickoff fredag 20:30)
 

På Korsika lykkedes det ikke italienske Fabrizio Ravanelli at redde livet, og sølvræven blev fyret i Ajaccio, efter at øboerne ikke havde magtet at vinde mere end én gang i 11 kampe.

For at gøre ondt værre på et hold, der pt. ligger næstsidst i rækken, valgte holdets stjerne Mutu efter Rumæniens forspildte mulighed for at kvalificere sig til VM at lægge et manipuleret billede op på sin Facebook-profil, hvor landstræner Piturga var afbilledet som Mr. Bean.

Angriberen er blevet diskvalificeret på livstid fra landholdet, og selvom han på grund af en skade næppe kunne have spillet fredagens kamp, så er dette 117. cirkusnummer fra rumæneren næppe noget, der har gjort humøret bedre i Ajaccio.

På nuværende tidspunkt er der endnu ikke fundet en erstatning for Ravanelli, men den midlertidige træner, Bracconi, kom fint fra start før landsholdspausen, da det lykkedes Ajaccio at få en 1-1'er med hjem fra Toulouse. Fredag må han dog undvære midtbanespillerne Faty og Pedretti, og i fraværet af Mutu er det Tallo, der agerer spydspids.

Marseille kom formidabelt fra start i Ligue 1 i denne sæson med tre sejre i de tre første runder, men efter hjemmebanenederlaget i derbyet mod Monaco begyndte tingene at gå skævt i både ligaen og i Champions League.

Men mens de hvidklædte spillere fra Sydfrankrig ikke længere har noget at spille for i Champions League (fire nederlag i fire gruppekampe har også gjort Europa League til en illusion), ligger Marseille nummer fem i Ligue 1 og kommer med en 2-1-sejr over Sochaux i bagagen.

Fredag aften må holdet undvære forsvarsspillerne Fanny og Morel, og profilen Valbuena vil muligvis blive sparet efter to hårde landskampe, hvilket vil give Baup mulighed for spilletid.

I sidste sæson vandt Marseille 2-0 på Korsika, og det er et resultat, der ikke er urealistisk fredag aften.
 

Spilforslag:
Sats på, at Marseille vinder til odds 1.82 


Klik her for at spille på fransk fodbold hos Unibet!