Ligue 1: Optakt og spilforslag til den sene søndagskamp Evian TGFC-PSG


Evian TGFC 5.25 Uafgjort 3.75 Paris Saint-Germain 1.62 (Kickoff søndag kl. 21:00)


Med fem runder tilbage af sæsonen begynder det at se rigtig lovende ud for Paris Saint-Germain i Ligue 1. Ni point har holdet fra hovedstaden ned til andenpladsen, hvor ærkerivalen Marseille halser efter, og det er nok de færreste, der tror på, at Carlo Ancelottis mænd vil bukke under for presset og smide den solide føring væk.

Søndag aften skal Zlatan & Co. en tur til Evian, hvor klubben, der har de to danskere Daniel Wass og Stephan Andersen i truppen, venter på Parc des Sports. Hjemmeholdet ligger lige med rumpetten i vandskorpen i bunden af den bedste franske række. Her har holdet før denne runde et enkelt point ned til Sochaux under stregen.

Mens PSG har vundet fire ligakampe i træk og er ubesejret i de seneste seks opgør, har Evian haft svært ved at finde formen på det seneste, hvor det kun er blevet til én sejr i ligaen i fire kampe.

Der er ikke meget, der tyder på, at hjemmeholdet får den sejr, de så hårdt har brug for mod PSG. Evian er således det næstdårligste hjemmehold i Ligue 1 med beskedne 19 point for 16 kampe på eget græs. Paris derimod topper listen over de stærkeste udehold med 31 point for 16 kampe under fremmede himmelstrøg. Pariserne har desuden både det bedste angreb og det bedste forsvar i ligaen med en målscore på 60-20 efter 33 kampe. 

Gæsterne fra hovedstaden må undvære sin hårde hund på midtbanen Thiago Motta.
 

Spilforslag:
Sats på, at udeholdet vinder til odds 1.62


Klik her for at spille på kampen mellem Evian og PSG hos Unibet