Ligue 1: Optakt til fredagskampen Montpellier-Lyon


Lyon har ikke haft det nem i den seneste tid, men det er alligevel lykkedes storklubben at klamre sig til tredjepladsen i den bedste franske liga. I aften kæmper holdet for at overhale Marseille på andenpladsen.

Til trods for at resultaterne ikke er gået Lyons vej på det seneste, er holdet således stadig med i kampen om sølvet. En sejr fredag aften i Montpellier vil lægge pres på rivalen Marseille. Lyon vandt senest 3-1 over Toulouse, men havde inden da tabt tre gange i træk i ligaen. Med blot seks runder tilbage inklusiv et møde med førerholdet, PSG, er fredagens kamp så meget desto vigtigere.

Selvom pariserne ligger 11 point foran Lyon og ni foran Marseille, er der ingen af de to forfølgerhold, der ønsker at lade Zlatan & Co. flygte, da meget kan ske endnu - ikke mindst med tanke på PSG's nederlag til Evian i pokalturneringen. Og selvom de fleste betragter førstepladsen som afgjort, så er der meget at spille for, eftersom der er Champions League til andenpladsen - en position, som Lyon med garanti vil gøre alt for at komme op på.

Fredagens modstander, Montpellier, ligger på syvendepladsen med seks point op til fjerdepladsen og Europa-kval. Begge mandskaber har således masser af motivation.

Montpellier har ligesom Lyon været ganske ustabile den seneste tid. Senest tabte man den målrige dyst mod Bordeaux med 2-4, og inden da vandt holdet 3-1 hjemme mod Valenciennes, efter at man som forventet havde tabt (0-1) til PSG.

Sidst de to hold stod over for hinanden var i begyndelsen af december, da Lyon vandt 1-0 på eget græs.
 

Klik her for at spille på kampen mellem Montpellier og Lyon hos Unibet