Ligue 1: PSG vinder med ét mål i Saint-Étienne


Dette er en gentagelse af kvartfinalen i ligacup'en på Geoffroy Guichard for 10 dage siden, hvor PSG vandt takket være en scoring af Zlatan Ibrahimovic og en solid defensiv præstation med et rent bur til følge.

De franske mestre var under stort pres i opgøret tre dage efter det ydmygende nederlag i Bastia (2-4) i ligaen, men pariserne slog tilbage og har også vundet deres to efterfølgende kampe (4-2 mod Evian i Ligue 1 og 2-1 mod Bordeaux i den franske pokalturnering onsdag). Momentum er med andre ord så småt på vej tilbage.

Holdet spiller ikke fremragende, men der er positive tendenser; Cavani spillede en stor kamp mod Bordeaux, mens Ibra hvilede. Cabaye gjorde det også godt på midtbanen, og Marquinhos stod godt i forsvarskæden. I det hele taget er det et langt mere selvtillidsfyldt hovedstadshold, der tager til Saint-Étienne denne weekend, end tilfældet var for 10 dage siden. Desuden har pariserne en god statistik netop her i Ligue 1. Vi skal således tilbage til 2008 for at finde klubbens seneste nederlag.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Ligue 1!

Laurent Blanc kan ydermere stille i stærkeste start-11'er. Det ene lille spørgsmålstegn er Zlatan; han er holdets leder, men har ikke været på toppen i denne sæson, hvilket måske kan skyldes, at han endnu ikke er kommet sig helt oven på den hælskade, der holdt svenskeren ude i otte uger fra september til november. Han er tydeligt frustreret og en smule vred over det faktum, at han ikke har scoret i ligaen i de seneste fire kampe - hans længste måltørke i PSG.

Men Zlatan er normalt flyvende mod netop Saint-Étienne; han scorede hattrick hjemme på Parc des Princes mod de grønblusede i september, og han scorede sejrsmålet i ligacupkampen for 10 dage siden. Problemet for hjemmeholdet er, at den store midtstopper Bayal Sall blev skadet i pokalkampen mod Tours (5-3) i midtugen og ikke kan være med mod Zlatan & Co.

Skadeslisten begynder at blive bekymrende lang for Les Verts, der muligvis også må undvære Hamouma og Theophile-Catherine. I forvejen er Clerc, Cohade og Corgnet ude, mens Pogba og Diomandé er engageret i African Nations Cup.

Saint-Étienne har det bedste forsvar i Ligue 1 (13 indkasserede mål), men holdet har problemer med at score (24 mål i 21 kampe). Hjemmeholdet bliver ikke nemt at bryde ned for gæsterne søndag aften, men jeg tror, at PSG tager alle tre point.

Zlatan Ibrahimovic er favorit som første målscorer til odds 4.00, og mit bedste tip er under 1.5 mål til odds 3.05.

Resultattip: Saint-Étienne 0 PSG 1 til odds 7.50