Multi-tasking: Weekendens bedste multivæddemålDouble

Southampton tager imod Fulham i denne weekend i en kamp, der tegner til at blive underholdende, eftersom The Saints stadig ikke har lavet et clean sheet i sæsonen, og Fulham scorer masser af mål. The Cottagers har tabt tre kampe i sæsonen, men to af dem var til de to Manchester-giganter, som kæmpede om titlen sidste sæson. Det tredje nederlag kom efter en skuffende indsats på Upton Park, hvor Andy Carroll inspirerede The Hammers til en 3-0-sejr i sin debut. De snævre nederlag til City og United giver begge rigeligt med håb, og en tur til St. Mary's er næppe det mest intimiderende med tanke på værternes nuværende form.

Sejren over Villa var en god en af slagsen for Nigel Adkins hold, men Paul Lamberts projekt har stadig til gode at vise tegn på at ville lette fra jorden, så det er spørgsmålet, hvor meget selvtillid den sejr vil give holdet. Martin Jols Fulham burde være for stærke, men vi tager X'et ud af ligningen ved at satse på dem til 1.82, hvor uafgjort giver pengene tilbage.

Crystal Palace er det mest formstærke hold i The Championship og har vundet fem ud af seks kampe. De tager imod Burnley, der har rækkens mest formstærke spiller i truppen i form af Charlie Austin. Palace bør være bekymret over den tidligere Swindon-spillers dræberinstinkt, der har skaffet ham ni mål i de seneste fem kampe. Hvorom alting er: Han kan ikke vinde kampen på egen hånd, og Palace har satset på, at holde kampene tætte for derefter at stjæle sejren. I sine seneste fem kampe har holdet ikke ført ved  pausen, men har snuppet 13 ud af 15 point. Statistikken siger meget om holdets moral og karakter, og det giver rigtig god mening at spille på, at The Eagles har ét point ved pausen og derefter vil tage alle tre til odds 6.25.

Treble

Cardiff City er flyvende under Malky Mackay, og efter i årevis at have underpræsteret i ligaen med stærke hold ligner Cardiff endelig en klub, der rykker op automatisk. e drager til Portman Road i Ipswich, hvor hjemmeholdet kæmper for at holde nedrykningsspøgelset fra døren.

Town har den dårligste målscore i ligaen og har blot skrabet to ud af 12 mulige point sammen på hjemmebane. Cardiff har endnu ikke fået store resultater med fra udekampene, hvor man var uheldige mod Bristol City og på besynderlig vis tabte til Crystal Palace. Sejren ude mod Millwall var dog sikker, og dette ligner mere den kamp, de kommer til at spille i Suffolk, hvor man må regne med, at de gør livet endnu surere for Paul Jewell ved at snuppe alle tre point.

Weekendens første kamp i Argentina bliver sandsynligvis den mest ensidige, når Lanús er værter mod Unión de Santa Fe. Udeholdet agerer bundprop i rækken og har stadig en sejr til gode efter ni kampe. Lanús har haft en hård sæsonstart, men de kan smide det meste af skylden over på programlægningen. Aftenens kamp bliver simpelthen nødt til at resultere i en hjemmesejr og begyndelsen på en opstigning gennem tabellen.

Bayern München har vundet alle sine kampe i Bundesligaen i år, men man har stadig fornemmelsen af, at Louis van Gaals hold endnu ikke har ramt toppen af sin ydeevne. Choknederlaget til hviderussiske BATE Borisov i Champions League har sandsynligvis blot animeret Bayern-spillerne forud for kampen mod Hoffenheim. Mens Bayern har været sikker i de fleste ligakampe, har de fleste følelsen af, at holdets spil snart vil begynde at klikke for alvor, og at et hold vil blive straffet i stor stil. Med nederlaget til BATE i ryggen kan det meget vel blive i denne weekend, at de sydtyske giganter går amok. Sats på dem på -2 i handicap.

Firedobbelt

I Italien har Torino imponeret efter sin tilbagevenden til den bedste række. Den centrale forsvarer Angelo Ogbonna har tiltrukket sig opmærksomhed fra Manchester United, og han er en nøglespiller i Torinos forsvarskæde. Denne weekend møder de rækkens dårligste angreb, når Cagliari rejser over vandet og nordpå. Forsvarsmæssigt er det kun De Flyvende Æsler fra Chievo, der har sluppet flere mål ind. Rolando Bianchi har ramt topformen i angrebet hos værterne, og 1.90 på en Torino-sejr fremstår generøst.

Stade Brestois har fået en ok, men ustabil start på sæsonen. Holdet har vundet alle tre hjemmekampe, men samtidig har Brest formået at tabe alle fire udekampe, hvilket efterlader holdet midt i tabellen. Det afspejler dog ikke hele historien, for Brest har kun en gang hidtil spillet mod et hold, der har flere point, hvilket må siges at have været et rimelig nemt program. Hjemme mod storspillende Bordeaux i denne weekend vil Brest få problemer. Med de farlige fløje Mariano og Benoit Tremoulinas, der skaber store problemer for modstanderne i Ligue 1, samt et stort resultat mod Lyon i sidste uge kan Bordeaux forventes at fortsætte sin stime som ubesejret på udebane med en uafgjort i denne kamp.

Augsurg ligger i bunden af Bundesligaen efter at have overlevet på flot vis i sidste sæson, og frygten for sæson to-syndromet ligger lige for. Uden sejre og med blot to scorede mål efter seks kampe gennemlever holdet åbenlyse problemer, og det hele kan blive endnu værre, når Werder Bremen kommer til byen fredag aften. Dette Werder-hold har ikke samme klasse som tidligere, men holdet har stadig meget at byde på hjemme på Weserstadion med de dynamiske offensive talenter i form af Aaron Hunt, Eljero Elia og Kevin De Bruyne, der støber kuglerne til Mark Arnautovic oppe i angrebet. Bremen har tabt tre kampe i denne sæson, men to af dem var mod mestrene fra Dortmund og urørlige Bayern München. Augsburg vil ikke være i stand til at yde samme modstand. Odds 2.3 for en udesejr kan man ikke vende ryggen til.

I weekendens største kamp i Eredivisie byder Steve McLarens Twente velkommen til AZ Alkmaar. Værterne fik deres perfekte start på sæsonen ødelagt af Ajax i den seneste runde, og det skal blive interessant at se, hvordan de vil tackle ligaens pt. bedste spiller Jozy Altidore. Den amerikanske angriber har haft sine problemer, men ser ud til at have fundet formen siden han flyttede til Holland, og hans otte mål i denne sæson gør ham til rækkens soleklare topscorer. Holdets forsvar er uden tvivl akilleshælen, men en midtbane med Viktor Elm, Markus Henriksen og Adam Maher er fyldt med talent, og bredden, der bliver skabt af Martens og Beerens, vil give Twente problemer.

McClarens hold har kun smadret Willem II, der endnu står uden sejr i sæsonen, og er sneget sig forbi de øvrige modstandere. Deres odds 1.60 er for lille til at gå efter denne weekend, så sats i stedet på handicap 1-0 til Alkmaar til odds 2.12. 

Eds tip:
Double: Southampton vs. Fulham (pengene tilbage ved uafgjort), Uafgjort/Crystal Palace Halvleg/Fuldtid vs. Burnley. Odds: 11.40.
Treble: Ipswich vs. Cardiff, Lanús vs. Unión de Santa, Bayern München -2 vs. Hoffenheim. Odds: 8.30.
Firedobbelt: Torino vs. Chievo, Brest vs. Bordeaux (uafgjort), Augsburg vs. Werder Bremen, Twente -1 vs. Alkmaar. Odds: 28.70.