1. Division: Fredericia og Vejle spiller lige op i mandagsgyser


FC Fredericia 2.65 Uafgjort 3.30 Vejle Boldklub 2.50 (Kickoff mandag 19:00)


Vejle har pt. den bedste defensiv i 1. Division, men mandag aften kommer den hæderkronede jyske klubs forsvarsværker på en hård opgave i Fredericia, hvor det tredjemest scorende hold i rækken venter. Mens de røde og hvides forsvar kun har lukket 14 mål ind i 16 kampe, har FCF's angreb lavet hele 33 kasser i 16 kampe.

Det er interessant at bemærke, at de offensive trusler hos hjemmeholdet kommer mange steder fra, hvilket naturligvis gør det væsentligt vanskeligere for modstanderen at dæmme op. Fredericias trup indeholder således Thomas Mikkelsen, Morten Friis, Jesper Christiansen og Andreas Moos, der har lavet henholdsvis syv, seks og to gange fire sæsonmål.

"Der er altid lidt ekstra på spil, når FC Fredericia og Vejle Boldklub tørner sammen. Det er et vaskeægte lokalopgør, og der er altid mange følelser. Jeg forventer, at der vil være masser af nærkampe og intensitet", siger hjemmeholdets cheftræner, Nicolai Wael, der tidligere har siddet på træningsbænken hos mandagens modstander.

Wael & Co. har vundet halvdelen af sæsonens otte hjemmekampe, mens to er endt uafgjort, og to er tabt. Mandagens gæster fra Vejle har en flot statistik på udebane, hvor det i syv kampe på fremmed græs er blevet til fire sejre, én uafgjort og to nederlag.

Mens Vejle kun har vundet én af sine seneste fire ligakampe (3-0 ude mod bundholdet Marienlyst), så har Fredericia kun tabt to af sine seneste syv kampe og vundet fire af sine seneste seks ligakampe. Begge hold kommer dog med nederlag i bagagen; i den seneste runde tabte Vejle 1-2 hjemme til nedrykkeren Silkeborg, mens Fredericia tabte 0-1 i Lyngby.

Det ligner på forhånd en meget tæt kamp mellem to hold, der går på banen med bevidstheden om, at et nederlag givetvis vil være lig med et farvel til drømmene om oprykning. Vi forventer derfor en taktisk affære med få mål - også set i lyset af gæsternes stærke og disciplinerede defensiv. 0-0 eller 1-1 ligner de mest sandsynlige resultater.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.30
Sats på under 2.5 mål til odds 1.98 


Klik her for at spille på 1. Division hos Unibet!