1. Division: Hvepsene fra Brønshøj snupper endnu et stik på udebane mod HB Køge


Hvepsene fra Brønshøj har i fire forsøg ikke været i stand til at besejre HB Køge på udebane. Onsdag aften er det dog kun sejren, der tæller for den københavnske forstadsklub, der har haft et flot forår og pludselig "kun" har syv point op til de to oprykningspladser. De gulsorte er gået fra banen som vindere i 9 ud af forårets 10 kampe. 

Onsdagens modstander, HB Køge, har været anderledes skidt kørende efter vinterpausen, hvor det kun er blevet til 3 sejre i 10 kampe. De dårlige resultater betyder, at de blåsorte for længst har spillet sig ud af oprykningskampen; hjemmeholdet har før onsdagens kamp mod Brønshøj hele 14 point op til oprykningspladserne.

"Jeg synes, at vi har manglet lidt vilje og gejst sammenlignet med efteråret. I forlængelse af det synes jeg, at vi mangler lidt spilleglæde. Det hænger selvfølgelig også sammen med, at resultaterne er udeblevet. I de resterende kampe i efteråret skal vi huske at nyde at spille kampene", siger HB Køges midtbanespiller Sylvester S. Hansen til klubbens hjemmeside.

Vidste du, at Unibet er officiel betting partner i HB Køge og Lyngby?

HB Køge kan dog fortsat glæde sig over at være et af rækkens bedste hjemmehold med 27 erobrede point på eget græs og en resultatstatistik på 8-3-3. Den seneste hjemmekamp blev imidlertid tabt 1-2 til Lyngby.

Brønshøj kører som skrevet indledningsvis sydpå med selvtillid, og onsdagens gæster er 1. Divisions bedste udehold med otte sejre, tre uafgjorte og tre nederlag samt en målforskel på +10. Vi satser på, at udeholdets motivation og form gør udslaget i onsdagens kamp, hvor 2-tallet giver odds 2.90.

Spilforslag:
Sats på, at Brønshøj vinder kampen til odds 2.90

Læs vores optakt og spilforslag til onsdagens opgør mellem AC Horsens og Lyngby!