1. Division: Lyngby lægger pres på topholdene med sejr i Horsens


Superliga-nedrykkeren AC Horsens er reelt set ude af spillet om én af de to oprykningspladser i landets næstbedste række. Onsdag aften står østjyderne over for Lyngby, som derimod i høj grad er med i oprykningskampen. De kongeblå fra de nordlige københavnske forstæder har før 29. spillerunde to point op til de to tophold, Hobro og Silkeborg, mens Den Gule Fare er hele 10 point efter top-2-klubberne.

ACH har ikke desto mindre haft et godt tag på Lyngby, som de gulklædte har besejret i de to hidtidige indbyrdes opgør. 3-1 endte den første kamp i Horsens, mens gæsterne fra Jylland vandt 2-1 i Lyngby i november. Siden da er det imidlertid gået noget ned ad bakke for Johnny Mølbys udvalgte, der i den forgangne runde løb ind i endnu en skuffelse, da Vejle udlignede til 1-1 i de døende minutter af opgøret.

Vidste du, at Unibet er officiel betting partner i HB Køge og Lyngby?

"Effektiviteten bliver afgørende igen. Vi skal ikke forvente, at vi skaber ligeså store chancer som mod Vejle, for Lyngby er et bedre hold, så vi skal være kyniske, når chancerne opstår. Vi vil gerne give vores hjemmepublikum en god oplevelse, for det skylder vi, og vi skal have arbejdstøjet på fra første minut", siger AC Horsens' Troels Kløve til klubbens hjemmeside.

Lyngby kommer med en sikker 2-0-sejr over bundholdet AB i bagagen, og dermed har de blåklædte vundet fire ligakampe i træk - en stime der har bragt klubben helt op i hælene på Hobro og Silkeborg. Lyngby har endnu ikke tabt på fremmed græs i foråret, men i efteråret blev det til hele fem udebanenederlag.

ACH har været alt andet end prangende foran eget publikum i denne sæson, hvor det kun er de to bundhold i 1. Division, der har fået færre point på hjemmebane end østjydernes 19. Alt i alt finder vi ganske god spilværdi i 2-tallet til odds 2.95.

Værterne er uden Anders Randrup og Thomas Kortegaard, der begge har karantæne, samt de skadede spillere Morten Rasmussen, Nabil Aslam, Steffen Kielstrup og Martin Retov.

Gæsterne har igen Thomas Sørensen til rådighed, efter at han har været ude med en skade. Talentet Mads Kaalund kan få debut for de kongeblå.

Spilforslag:
Sats på, at Lyngby vinder kampen til odds 2.95