1. Division: Optakt og spilforslag til FC Fredericia-Vejle Kolding


FC Fredericia 3.65 Uafgjort 3.40 Vejle Kolding 1.95 (Kickoff søndag kl. 16:30)


Til sommer vender Vejle Boldklub Kolding tilbage til sit gamle navn, Vejle Boldklub, når Kolding IF træder ud af samarbejdet, og det kan meget vel blive i Superligaen, at spillerne kommer til at lufte det nye/gamle logo efter ferien. VBK ligger nemlig før denne weekends runde på andenpladsen med tre point op til førerholdet, FC Vestsjælland, der dog har spillet en kamp mere end forfølgerne. To point efter VBK ligger Viborg og lurer på muligheden for at snuppe én af de to oprykningspladser.

VBK drager til Fredericia søndag eftermiddag med optimisme i sportstasken. De seneste to kampe er blevet vundet, og i den forgangne runde slog man topholdet, FCV, med 1-0 på hjemmebane. Det er den slags, der giver mod på tilværelsen, og topscorer Andreas Albers & Co. stiller da også op som stabil udebanefavorit i søndagens sene kamp.

VBK har kun tabt to udekampe i sæsonen, og søndagens modstander, FC Fredericia, har ikke umiddelbart noget at spille for, da holdet ligger nummer fem med hele 14 point op til VBK på den sidste oprykningsplads. FC Fredericia er dog ubesejret i de seneste tre ligakampe, så det kan meget vel ende med at blive en tæt affære, der bliver afgjort med et enkelt måls margin i favorittens favør.

Gæsterne kommer med ligaens mest skudsikre defensiv. Blot 18 kasser har modstanderne formået at score på VBK's bagerste i 26 kampe, og i en kamp, der skal vindes, er det ikke sandsynligt, at gæsterne tager værtsgave med til søndagskaffen.

For at få de seneste opdateringer om de to holds trupper kan du klikke her for besøge henholdsvis FC Fredericias hjemmeside og Vejle Koldings hjemmeside.
 

Spilforslag:
Sats på, at VBK vinder kampen til odds 1.95


Klik her for at spille på kampen mellem Fredericia og VBK hos Unibet