1. Division: Optakt og spilforslag til FC Vestsjælland-AB


FC Vestsjælland 1.50 Uafgjort 4.00 AB 6.00 (Kickoff lørdag kl. 13:00)


Oprykningsfavoritten FC Vestsjælland rendte i den forgangne runde ind i et uvant nederlag, da holdet på udebane tabte 0-1 til et andet tophold, Vejle Boldklub Kolding. Det var imidlertid klubbens første nederlag i år, og med tre point ned til netop VBK, ser perspektiverne fortsat rigtig fine ud for FCV, hvad angår oprykning til landets bedste række, selvom man har spillet en kamp mere end rivalen på andenpladsen.

Søndagens hjemmehold har rækkens bedste hjemmebanestatistik med 31 point for 14 spillede kampe. Det gæstende bundhold, AB, får det med andre ord mere end svært søndag eftermiddag i Slagelse, hvilket oddsene da også viser. FCV er storfavorit til at tage alle tre point og komme tilbage på vinderkurs.

Efter 1-1 i de seneste runde ude mod FC Hjørring dumpede traditionsklubben AB ned under stregen, så det er ikke svært at forestille sig, at motivationen er i top hos akademikerne fra Gladsaxe, der for alt i verden vil undgå at ryge ud af landets næstbedste række.

FCV har bemærkelsesværdigt nok kun scoret 34 gange i sæsonens 27 kampe, hvilket kun rækker til en plads som nummer seks på listen over de mest scorende hold i 1. Division. Det er klubben dog givetvis ligeglad med, hvis bare der for første gang i FCV's korte historie står Superliga på menuen efter sommerferien.

Dømmer man udelukkende ud fra de seneste indbyrdes kampe, kan det dog godt gå hen at blive en meget lige affære. I de seneste otte kampe er det endt med to sejre til hvert hold samt fire gange uafgjort. Den seneste kamp (udsat fra Runde 21) blev spillet for bare lidt over en uge siden, og her vandt favoritterne fra FCV 2-1 på AB's bane.

Følg de seneste opdateringer om spillertrupper på FCV's hjemmeside og på AB's hjemmeside.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCV vinder kampen til odds 1.50


Klik her for at spille på kampen mellem FCV og AB hos Unibet