2. Division Øst: Optakt og spilforslag til Avarta-Frem


Avarta 3.15 Uafgjort 3.75 Frem 1.90 (Kickoff søndag kl. 13:00)


Boldklubben Frem gjorde rent bord i den forgangne uge, da Valby-mandskabet smadrede Fremad Amager 5-1 og dermed med stor sikkerhed sendte holdet fra øen ned i Danmarksserien. Runden forinden havde Frem, som vi forudså her på bloggen, tabt til HIK på udebane, så det går op og ned for det tværstribede traditionsmandskab, der ligger nummer syv i 2. Division Øst og reelt ikke har andet at spille for end æren i de sidste kampe inden sommerferien.

Det har Avarta derimod. Klubben fra den københavnske vestegn ligger med tre runder igen fjerdesidst med seks point ned til nedrykningsplayoff, så point mod Frem kan meget vel betyde endnu en sæson i landets tredjebedste række. Ligesom søndagens modstander slog Avarta et bundhold (NB Bornholm) sikkert (4-0) i den forgangne uge. Det var De Grønnes blot fjerde udebanesejr i sæsonen, og heller ikke på eget græs har tingene spillet for Avarta, der har tabt otte af sine 13 hjemmekampe.

Det bør dog ikke være en umulig mission for Avarta at få point på hjemmebanen søndag mod et Frem-hold, der har haft det svært på udebane. Ingen hold i top-9 har således fået færre udebanepoint end Frem (18). Kun ét top-9-hold har scoret færre mål end Frem (20), og kun ét top-9-hold har indkasseret flere mål end Frems 21.

Sidste efterår vandt Frem 2-1 over Avarta på eget græs, og vi forudser også en tæt kamp søndag. 3.75 er derfor et ganske fint odds på X'et, som hjemmeholdet sagtens kan leve med, og der er ingen tvivl om, at det er dér, spilværdien ligger. 1-1 (7.25) eller 2-2 (11.50) er bestemt sandsynlige resultater af kampen. På målscorersiden bør man holde et vågent øje med hjemmeholdets Alexandar Lazarevic, der blev dobbelt målscorer i midtugen. Det samme blev Frems Mark Sundstrup i øvrigt.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.75


Klik her for at spille på kampen mellem Avarta og Frem hos Unibet