2. Division Øst: Optakt og spilforslag til HIK-Frem


Hellerup IK 2.70 Uafgjort 3.70 Boldklubben Frem 2.15 (Kickoff lørdag kl. 13:00)


Det er to af fodbolddanmarks gamle drenge, der tørner sammen i landets tredjebedste række lørdag eftermiddag på Gentofte Stadion. Men hjemmeholdet blev grundlagt i 1900, så BK Frem dagens lys helt tilbage i 1886. Situationen anno 2013 er dog ikke videre positiv for de to ældre herrer, der befinder sig på henholdsvis sjette- og ottendepladsen i 2. Division Øst. Med fem kampe tilbage af sæsonen er enhver mulighed for oprykning umulig.

Frem, der er oprykker fra Danmarksserien, har inden weekendens kampe tre point flere end lørdagens værter fra Hellerup, der kun har vundet 12 af de i alt 53 indbyrdes kampe gennem historien. Én af de 12 sejre kom dog i sæsonens omvendte opgør i Valby, hvor gæsterne fra de nordlige københavnske forstæder viste stor effektivitet og sejrede 3-0 - blandt andet på to kasser af Nick Christensen, der i dag er klubbens topscorer med ni sæsonmål.

På hjemmebanen har sæsonen været middelmådig for HIK, der har fået 18 point ud af 12 kampe på eget græs og kun har præsteret at vinde fem gange foran eget publikum. En af årsagerne har været en defensiv, der har været hullet som en si og lukket to mål ind i gennemsnit per hjemmekamp.

18 point er det samme, som Frem har hentet i sæsonens hidtil 12 udekampe, hvilket må siges, at være mere imponerende - om end ikke nok til at kunne true topholdene i tabellen.

Samlet set har HIK lukket flest mål ind af samtlige hold i top-9 i rækken, så umiddelbart er der håb for en Frem-offensiv, der har lavet færrest kasser af top-10-klubberne i 2. Division Øst.

HIK har imidlertid været rigtig fint kørende på det seneste, og holdet er ubesejret i de seneste syv ligaopgør, hvor det er blevet til hele fem sejre - senest 2-1 ude mod bundholdet NB Bornholm. Odds 2.70 er således ganske flot for hjemmesejren over et Frem-hold, der har tabt sine seneste to udekampe i 2. Division Øst.
 

Spilforslag:
Sats på, at HIK vinder kampen til odds 2.70


Klik her for at spille på kampen mellem HIK og Frem hos Unibet